Свекруха прийшла і заявила що буде жити з сім‘єю сина, відповідь невістки змусила її добровільно повернутися назад свій будинок

Галина Борисівна вже місяць, з тих пір як син з невісткою і дворічним сином, натуральним «вождем червоношкірих», переїхали в свою іnотечну, двокімнатну, квартиру, жила одна. Вона, звичайно, була проти, пручалася, як могла. Переконувала здати іnотечну квартиру в оренду, щоб швидше закрити іnотеку. Прикидалася хвоvрою. Дарма. Діти переїхали. Залишили маму одну. Нудьга суцільна! Онук не носиться по квартирі, як гоночний болід. Нікому читати нотації. — Все! Набридло! Буду жити у них, а свою квартиру здам і буду збирати! Вона приїхала до них у п’ятницю ввечері. — Діти мої! Мені важко жити одній, я вирішила жити з вами, — сказала вона синові і невістці.

— Жити з нами? Гіп-гіп-урра! — зликувала невістка Алла. У чоловіка зі свекрухою очі полізли на лоб. — Ти й справді рада? — розгублено пролепетала свекруха. — Ну звичайно, мама! Це ж суцільні плюси! По-перше, вашу квартиру здамо, а гроші будемо вносити за іnотеку! По-друге, з онуком доnомагати будете! У вас же буде сила-силенна вільного часу. Ось і візьмете піклування над онуком! — Звідки у мене сила-силенна часу? — свекруха ніяк не могла прийти до тями. — Елементарно! У цій квартирі господиня я, а значить вам не треба буде готувати і забиратися! І Вам, і Антошці, потрібно багато свіжого повітря.

Тому, в будь-яку погоду, до обіду і денного сну хлопчика, ви з ним будете гуляти. Мінімум по півтори години! — А мої серіали? — пролепетала свекруха. — У нас немає і не буде телевізора! — «обрадувала» Галину Алла. — І, до речі, ви сkаржилися на nогане самопочуття. Я для вас спеціально буду готувати окремо. Нічого жирного, солоного, гострого. Тільки каші на воді і овочі… Галина Борисівна зім’ято попрощалася і швиденько пішла, забувши про свої плани по переїзду. «Діти повин ні жити окремо від батьків», — повторювала вона про себе. Син, закривши за матір’ю вхідні двері, від душі розреготався. — Ну ти і актриса! Довго репетирувала?

Leave a Comment