Друг мого чоловіка прийшов до нас додому і спробував мене обійняти. Коли я попередила його, що розповім чоловікові про те, що трапилося, він почав погрожувати мені

На святкуванні іменин Сергія був присутній і його друг з дитячих років, Артур. Непристойний хлопець, чиї жарти не піднімалися вище пояса. Олена зневажала його, але терпіла заради чоловіка. Природно, той пробелькотів якийсь тост на тему «дружба навіки»… На наступний день, коли чоловік вже пішов на роботу, у двері подзвонили. Олена відкрила. Прийшов Артур. — Олен, у тебе від вчорашнього нічого не залишилося? Мені б поправити здо ров’я. — Порожньо. Та й ти начебто вже «лікувався», — відповіла дівчина, відчувши перегар.

— У мене в холодильнику грам п’ятдесят залишалося. Мало. Знайди що-небудь, прошу. — Сказано, що нічого немає. Не віриш, сам пошукай. Артур подався на кухню, перевіряти холодильник і шафи. А Олена пішла в кімнату, до дев’ятирічної дитини. Незабаром туди прийшов Артур. — Олен, я помітив, що ти запала на мене. Робиш вигляд, типу зневажаєш, а насправді тільки мене і хочеш, — з цими словами хлопець поліз обніматися. — Забирайся звідси, тварюка! — дівчина вліпила тому смачного ляпаса, — Я все Сергійкові розповім. — Ти чого б’єшся, дурепа! — закричав він. — Теж мені, недоторка! Я скажу йому, що ти до мене полізла. Він мені повірить, а не тобі!

Він наївний дурник. А якщо ти зараз не віддашся мені, я розведу вас! Артур мав намір знову полізти до дівчини, але тут малюк заnлакав, і хлопець відстав від неї. — Хоч слово скажеш Сергію — розведу. Такого розповім, чортам у Пеклі стане гидко від тебе, не те що твоєму дурнику. Артур пішов. Він і не підозрював, що в кімнаті встановлена камера, щоб стежити за дитиною. Коли прийшов чоловік, Олена йому все розповіла та продемонструвала запис з камери. Сергій кулею вискочив з квартири. До будинку Артура рукою подати. Артур відкрив двері і відразу ж отримав кулаком по носу. Потім йому прилетів футбольний удар по тестикулам. Залишивши Артура скулящим на підлозі Сергій повернувся додому. Так Олена з Сергієм позбавилися від «лукавого».

Leave a Comment