Коли я відмовилася дати грошей брату мого чоловіка, всі родичі чоловіка приїхали до нас додому. Вони всі лаяли мене. Тоді я вирішила зробити те, що повинна була зробити вже давно.

Ми з Дімою одружилися і жили в моєму будинку. Квартира дісталася мені у сnадок від бабусі і дідуся. Ми жили як звичайна подружня пара, працювали, займалися господарством, гуляли і так далі. Я нещодавно повернулася з роботи стра шенно стомлена. Хотілося відразу прийняти душ, потім поїсти і спати до наступної зміни. Я пішла у ванну і побачила, що там 16-річний брат мого чоловіка. Він приїхав до нас в гості з села. Як би див но це не звучало, дівер знімав відео у нашій ванній, як ніби там хороше освітлення.

Він привітався зі мною, вибачився і пішов на кухню. Звичайно, я була не в захваті від візиту нашого гостя, так як ніхто мене про це заздалегідь не попередив. А потім, у мене були плани на вихідний, і я не збиралася весь день тусуватися з підлітком. Після душу я пішла на кухню і побачила, що чоловік і брат з’їли всю їжу і не залишили для мене нічого на вечерю. Я хотіла випити чаю, але виявилося, що й заварки мені теж не залишили. Звичайно, я була дуже засмучена…

Наступного дня брат мого чоловіка сказав, що хоче прогулятися по місту і піти в парк. Батьки відправили його в місто і не дали грошей навіть на транспорт. Я сказала, що це не моя nроблема, і що він може дійти до парку пішки. І я пішла на зустріч з подругою, яку давно не бачила. Коли я повернулася додому, всі родичі чоловіка були у нас вдома. Всі лаяли мене, ніби я вчинила якийсь злочин. Я всіх вигнала з дому, в тому числі і Діму. Він кричав на мене голосніше своєї матері. На наступний день Діма нібито прийшов за своїми речами. Я доnомогла їму зібратися, тому що він навіть не вибачився переді мною. Він все ще думав, що він і його родичі дуже добре вчинили зі мною, на відмінуі від мене.

Leave a Comment