Коли чоловік став підозрювати мене у брехні, я попросила сестру доnомогти мені, і саме тоді з’ясувалося те, чого я так бо ялася

Ми завжди з мамою і сестрою жили бідно. Мати ніколи не працювала, жили на її доnомогу матері одиначки і подачки від родичів. Батька я не пам’ятаю, він пішов від мами, коли тільки наро дилася молодша сестра. Важко доводилося. Після школи я поспішила знайти роботу, дуже набридло безгрошів’я. Незабаром познайомилася з хорошим хлопцем, який зробив мені пропозицію. Ігор дуже порядна молода людина, досить пристойно заробляє. Я завагітніла відразу після шлюбу, тому пішла в декрет.

Матері і сестрі доnомагала грошима чоловіка, хоча ігор заборонив мені це робити. Коли я вперше заїкнулася про доnомогу моїй родині, ігор запропонував допомогти з працевлаштуванням, але ні мати, ні сестра не хотіли працювати. Родичі їм доnомагати перестали, тому вони практично голодували, я не могла все так залишити. Довелося брехати Ігорю. Я сказала, що одна не справляюся, мовляв, потрібно найняти домробітницю. Гроші, які він виділяв на домробітницю, я віддавала мамі і сестрі, а все по дому робила сама. Ігор був весь день на роботі, але з часом став підозрювати мене у брехні і зажадав знайомство з цією жінкою.

Я тоді подзвонила сестрі і попросила, щоб вона прислала когось зі своїх подруг, щоб та прикинулася домробітницею. Сестра відповіла роздратованим голосом: — Алла, у тебе що подруг немає? — Чоловік знайомий з усіма моїми подругами. -Алла, яка ж ти набридлива. У мене немає на цей цирк часу. — Але, якщо чоловік дізнається правду, я не зможу вам допомагати! — Гаразд, Гаразд, я придумаю що-небудь. Але сама потім розбирайся зі своїми nроблемами. Ліза так і не подзвонила. Я сама їй дзвонила, але вона на мене накричала. Після цього я зрозуміла, що чоловік мав рацію, таким людям не слід доnомагати.

Leave a Comment