Чоловік без краплі сорому виставив в двері ко лишню дружину з рідним сином. Але він не розумів, що незабаром життя поставить все на свої місця

Рита з Володимиром п’ять років мирно прожили в цивільному шлюбі. Вони разом куnили квартиру, більшу частину грошей вклав Володимир, але і внесок Рити був немаленьким. Тільки квартиру він оформив на свою матір, а вона тоді не звернула на це великої уваги, адже у них були прекрасні стосун ки. Здавалося, що вони все життя будуть разом. А потім дівчина заваrітніла. Вагітність була незапланована, але вона все одно була дуже рада, адже завжди мріяла стати мамою. Вова, дізнавшись, що у нього скоро буде дитина, зробив дівчині пропозицію.

Вони розписалися. У них наро дився здо ровий син. Відразу після народження дитини Вова дуже змінився, став гуляти і десь пропадати. Рита не розуміла, що з ним відбувається. А через рік він прийшов і заявив: -Рита, у мене інша жінка. Я подаю на розлучення, житимемо ми з Наташею в моїй квартирі. Ти на неї навіть не претендуй, нічого не вийде. Ти повинна з’їхати післязавтра. Вона почала nлакати. -А куди ми з твоїм сином поїдемо? -У мене в селі залишився дім від бабусі. Можеш з’їхати туди. Діватися було нікуди, вони вирушили в село.

Володимир написав дарчу на ділянку і будинок. Тільки будинок вже розвалювався. Рита стояла і не знала, як буде жити з однорічним сином в такому місці. Тут на доnомогу прийшов сусід. Іванові одразу сподобалася Рита. У нього були золоті руки, він допоміг відновити будинок. А потім і пропозицію зробив. Стали вони жити разом. А от у Володимира з новою дамою не склалося. Вона обібрала його як нитку і кинула. Тоді він знову згадав ко лишню дружину, намагався її повернути, але Риті він уже був не потрібний.

Leave a Comment