Облаштувавшись в новій країні, Христя обзавелася новою сім’єю і раптом згадала, що у неї дочка залишилася на батьківщині. Вирішила вона поїхати за нею

Так вийшло, що Христина заваrітніла в 15. А все через помилку молодості, вона сама не знала, чим це для неї обернеться. Тодішній кавалер Христини виїхав з країни, зник у невідомому напрямку. Мама Христини була дуже зла на дочку, але не кинула її одну, а стала сама ростити внучку, поки сама Христина ще вчилася.

Незабаром тітка Христини запросила її до себе, в Штати, так як вона могла там влаштуватися в ме дичному коледжі, що і сталося. Всі ті роки, які Христина провела в США, вчилася, заводила нові знайомства, її дочка дочка жила в багатьох кілометрах від неї, називаючи бабусю мамою. Тільки коли дівчинці виповнилося 13, її бабуся розкрила всю правду, але дівчинці було плювати, вона все ще вважала бабусю мамою. А в цей час Христина встигла завезти нову сім’ю в Америці: і чоловіка, і сина. Жила вона собі спокійно, і лише недавно згадала, що у неї ж дочка є, яка з її мамою живе, треба б її відвідати.

Жінка планувала бачитися з дитиною і забрати її до себе, ось тільки пішло все трохи не за планом. Христині відразу попалося в очі схожість дочки з собою. Маленькій Ніні було 15, і вона була точною копією матері в 15, Христина навіть здалося, що вона в дзеркало дивиться. Ніна називала Христину по імені, але ніяк не мамою. А коли та відмовилася їхати жити з Христиною, та була дико здивована, проте вона не змусила дівчинку поїхати до Америки, нехай робить що хоче. Для Ніни бабуся стала справжньою мамою, а рідна мама — звичайною незнайомкою.

Leave a Comment