Жінка ревнувала, коли дізналася, що у сина є дівчина. А коли син повідомив ще й це, у Галі взагалі щелепа відпала.

Галина нервово намотувала кола по квартирі. Син знову затримується десь і знову не подзвонив. Але ж знає, що вона переживає. Це її дратувало. А ще душу мучило те, що вона здогадувалася, що затримки після роботи обумовлені новим kоханням. Жінка ревнувала сина до його пасій. Максим повернувся пізно, зайшовши додому, поцілував маму в щоку. – Ти не міг подзвонити і сказати, що запізнишся? Я ж переживаю. – Я тобі два тижні тому сказав, що буду спізнюватися, бо у дівчини. Цього хіба недостатньо?

– спокійно відповів син. – Ні! Ти про мене зовсім не дбаєш. Дівчат у світі баrато, а мама одна. – Чому ти так кажеш? Ти у мене одна, і Соня у мене одна. – Коли ти збираєшся мене з нею познайомити? – Не знаю, подивимося. Я б хотів, але… – Що? – Ти будеш, як мінімум, незадоволена. – Чому? Галя розуміла десь в глибині душі, що по факту вона в будь-якому виnадку буде незадоволена. Вона, як і більшість мам, бракувала всіх його подружок. Вона хотіла для сина кращого. – У неї є дитина. Хлопчик, йому чотири роки. У Галі щелепа відпала. – У скільки вона його наро дила? – У двадцять, просто Соня старша за мене на три роки. – Неподобство!

Сину, ти з глузду з’їхав? Того дня вони nосварилися. Максим перестав з нею розмовляти, що дуже зачіпало жінку. Пізніше вона поділилася ситуацією зі старшою колегою. Інна Петрівна, вислухавши її, порадила прийняти вибір сина і не злитися на невістку, а то вона сина може втратити. – Ревнощі до дитини цілком природні. Тільки це нормально, що він виріс і тепер у нього інша найважливіша жінка в житті. Твоє рішення псувати з ним стосунки через це або навпаки зміцнити на цьому грунті. Галя вирішила попрацювати над собою. Вона купила іграшки і попросила сина передати їх дитині Соні. Пізніше Максим зважився познайомити її з невісткою. Галя постаралася бути справедливою. З невісткою вони порозумілися.

Leave a Comment