Донедавна я не знав ці подробиці про дитинство моєї дружини. А коли вона вирішила розповісти мені це, мені було бол яче аж до мурашок

Іноді дивишся і дивуєшся, через що пройшли звичайнісінькі на вигляд люди. Ось, наприклад, моя дружина – яскравий приклад таких суперлюдей. Ще до весілля дружина була дуже нетовариською дівчиною, я навіть думав, що діставав її, але вона сама сказала, що у неї просто проблеми зі спілкуванням, тому вона так поводиться. На той момент я не звернув на це уваги, мабуть, думав, просто друзів не завела в дитинстві, ось так і зросла тихонею, але справа була в іншому.

Взагалі, про себе майбутня дружина говорила дуже мало, не те щоб вона мені не довіряла, а просто вона в цілому мало говорила. Справи трохи змінилися після весілля, вона стала більш відкритою і товариською, і я був неймовірно радий, що вона за це дякувала мені, і я зміг її ощасливити. І ось тоді, коли я вкотре запитав, у чому причина її асоціальності, вона розповіла, як провела своє дитинство. Виявилося, що тесть з тещею, яких я знаю, не біологічні батьки моєї дружини.

Дружині було ще 5 років, коли вона з усією своєю родиною потрапила в ава рію. Внаслідок аварії з усієї її родини залишилася жива лише одна вона, і через це у бідної з’явилася заїкуватість. Моя майбутня дружина провела в дитбудинkу 3 роки і за цей час не завела друзів, просто не спілкувалася ні з ким. Та жа хлива картина все стояла перед її очима, і вона не могла все це забути, прийти до тями і зажити нормальним життям. Після цієї історії у мене аж сльо зи на очах навернулися, я й не знав, що моя мила, тендітна, як здавалося, не обтяжена труднощами життя дружина, через все це пройшла, будучи зовсім крихіткою.

Leave a Comment