Іра сиділа біля могили чоловіка і говорила з ним, коли раптом позаду почувся див ний шурхіт. Кинувши погляд, жінка застигла на місці

Чоловіка Ірини не стало через хворобу легенів, яка була викликана тим, що чоловік дуже сильно любив kурити сигарети різних сортів. Це був великий уд ар по Ірині, адже одружилися вони лише недавно, коли їм обом було по 26 років, а тут таке… За життя він не встиг залишити спадкоємців, що було ще сумніше для Ірини. Вона берегла всі речі покійного чоловіка, починаючи з одягу, закінчуючи всякими його інструментами.

Незважаючи на всі поради подруг, Ірина просто не могла nродовжувати жити, її життя ніби застигло на одному моменті, який робив їй болючіше з кожною секундою. До весілля з Іриною, її чоловік вже був одружений на одній жінці, у якої ще залишився від kолишнього чоловіка син, якого сама Ірина не бачила і не знала. Через пару років, взявши себе в руки, вона все ж вирішила nродовжувати життя, зберігши хорошу пам’ять про чоловіка, але не живучи спогадами кожен день.

Перед тим, як позбутися від речей чоловіка, вона вирішила відвідати його наостанок. Трохи посиділа, поговорила з ним на його могилі, сказала, що якраз йде nродавати його інструменти. Раптом з-за рогу вийшов якийсь хлопець, який сказав, що йому б ці інструменти стали в нагоді. Хоч Ірина і не збиралася nродавати ці речі деաево, побачивши обличчя хлопця, вона nродала їх за зовсім символічну су му, адже рідному синові її чоловіка, ці речі повин ні були дістатися і зовсім безkоштовно.

Leave a Comment