Коли kолишній подзвонив і попросив доглянути його доньку, я ще не знала, що відбувається. Але дізнавшись подробиці, я здригнулася від жа ху

З моїм kолишнім хлопцем я роз лучилася не на найкращій ноті. Ми зустрічалися досить довгий час, вже познайомили один одного з батьками, я дуже сподобалася його батькам, але коли я його маму одного разу назвала майбутньою свекрухою, побачила перед собою незадоволене обличчя свого нареченого. Тільки потім я зрозуміла, у чому річ. Після 2 з половиною років стосунkв, мій хлопець зізнався, що від нього ваrітна інша дівчина, і що йому доведеться з нею одружитися.

Підніс він це все так наче йому доводиться це робити, ось тільки я бачила його мету роз лучитися зі мною, так що просто відпустила його зі свого життя. З того моменту минуло багато років. Не те щоб у мене травмувалося вміння довіряти іншим хлопцям, але стосунків я просто не хотіла, мені б зосередитися на моїх власних успіхах, щоб пишатися собою, а потім вже все інше. Однак одного дня мені подзвонив той самий колишній хлопець і розповів, у якій складній ситуації він знаходиться, і сказав, чого він від мене хоче.

Справа в тому, що він разом із усією сім’єю потрапив в аварію, внаслідок якої його дружини не стало на місці, а він отримав серйозні травми, а його доньці пощастило найбільше. У такому стані він доньку доглядати не міг, а батьки його жили в іншій країні і приїхати просто не могли. Я вже зрозуміла, до чого він веде, і, ясна річ, погодилася. Вже за кілька днів його дочка жила зі мною, незабаром ми стали добрими подружками і просто звикли одна до одної. Ми іноді відвідували її батька, а я була така рада, що своєю присутністю змогла відволікти її від того жа хливого дня і втрати близької їй людини.

Leave a Comment