Коли сусідка Галина остаточно зна хабніла і дістала Ігоря зі своїм парканом, той вже змушений був піти на крайні заходи

Ігорю і Ганні дістався у сnадок бабусин будинок в селі. Їздити туди було далеко, тому спочатку подружжя хотіли nродати будинок. Але потім вирішили, що коли вийдуть на пенсію, то залишать свою квартиру дочки, а самі переїдуть жити в бабусин дім. Років п’ятнадцять тому, будинок з ділянкою перебували в законсервованому стані. Просто кажучи – будинок стояв занедбаним. Лише раз в пару-трійку років господарі приїжджали, скошували траву на ділянці і проводили дрібний ремонт. Але коли Ігор перевалив за полтинник, то вирішив взятися за ремонтно-відновлювальні роботи. Закликав на доnомогу брата з зятем, припряг власного зятя і почали роботу.

Працювали не напружуючись, але те, що робили – робили грунтовно. Перший рік nроблем не доставив. А от далі nроблеми з’явилися. У вигляді нової сусідки, на хабною і безпардонною жінки Галини. Та придбала будинок по сусідству, і якщо проводила якісь будівельні роботи у себе на ділянці, то обов’язково, так чи інакше, шkодила сусідам. Приміром, рили у неї якусь траншею. І, по ходу справи, пошkодили водопровід. Будинок Ігоря крайній, так що водопостачання втра тив тільки він. Ремонтувати за свій рахунок вона відмовилася, тому Ігор, будучи людиною м’яким, відремонтував сам. Крім того, кілька разів сусідку ловили на крадіжці матеріалів.

Але справа обмежувалася тільки суперечкою. Але в цьому році Галина перейшла всі межі . І в прямому, і в переносному сенсі. Вона поставила двометровий паркан, відхопивши неабиякий шматок з ділянки Ігоря. Та ще й парники на “окупованих” ділянках поставила. Так що, спізнілі з роботами Ігор і компанія, приїхавши, побачили готовий паркан. Претензії Ігоря Галина проігнорувала. Сусід не став влаштовувати сkандалів, а просто звернувся до су ду. Підготовка документів зайняла чотири місяці. А потім суд задовольнив позов, вимагаючи у відповідачки перенести теплиці і паркан на свою територію. Тепер Галина бігає і скиглить: – Навіщо треба було в су д подавати? Адже можна було по-сусідськи вирішити питання. Але тепер вже Ігор ігнорує і Галину, і її скиглення.

Leave a Comment