Куди пропав співак-продавець, фаворит Ксенії Мішиної. Невже Сергій Притула вигнав його

На етапі кастингів телешоу” Україна має талант ” один з членів журі, Сергій Притула, не залишив у проекті хлопця, який зачарував Ксенію Мішину своїм неповторним голосом. Відносно недавно почалися зйомки нового сезону вже широко відомого шоу “Україна має талант”. Цього разу до суддівського складу увійшли Ксенія Мішина, Сергій Притула та Євген Кот. Новий сезон вестиме Григорій Решетник.

110 учасників з різних куточків країни вирішили показати, на що вони здатні, і що мають право претендувати на звання наступного таланту України. І ось, на сцену з цією метою вийшов 22-річний Ростислав Лазаренко – володар шикарного голосу, продавець мобільних телефонів на Калінінському ринку. Хлопець ще з перших секунд на сцені зачарував всіх своїм вокалом і поставленою промовою. Ось тільки не всім він сподобався.

Сергій Притула заявив, що у Ростислава є феноменальне майбутнє в плані зростання в сфері музики, але йому ще потрібно знайти хорошого фахівця, який займеться його талантом і допоможе хлопцеві вижити за умов жорстокої конкуренції. Після такого рішення Сергія, Ростислав вибув з популярного конкурсу.

Leave a Comment