Павлік і Репяхова не розлу чаються․ Вони навіть відмовилися від послуг сімейного псих олога

Український виконавець Віктор Павлік і його дружина Катерина Репяхова стояли на межі розлучення, але, на щастя, все вирішилося і обійшлося без розставання. Сама пара вважає, що у них була короткочасна криза, але вони її пережили, і тепер їх сім’я стала міцнішою.

Катерина вважає, що в таких випадках перед парою стоїть два варіанти: плюнути на все і розлучитися, або ж вирішити проблему спільними зусиллями і вивести свої відносини на новий рівень. Дівчина зізнається, що в якийсь момент вона забула про другий варіант і, піддавшись емоціям, заявила про розлучення.

Дружина співака виклала спільні фото і підписала їх, що в будь-якій парі завжди потрібно говорити про свої образи, потрібно вміти висловлювати не тільки позитивні, але і негативні почуття і емоції. На думку Катерини, це і є ключик до сімейної ідилії-проста розмова.

Причиною можливого розлучення було те, що Віктор не захотів судитися з колишньою дружиною, Ларисою Сазоновою, яка некоректно висловилася на адресу Репяховой.
Павлик порахував, що дві дами могли вирішити це непорозуміння і не доводити справу до суду, і це рішення артиста до жаху образило Катерину, з якою у Віктора вже є спільний син Міша. Після цього випадку Павлик дав публічну обіцянку, що сходить до психолога, щоб покінчити з почуттям провини перед Ларисою.

Leave a Comment