Оля Полякова зізналася, чому не святкуватиме новорічні свята

Кожен святкує Новий рік по-своєму. У всіх сімей на це свято свої плани: хтось вважає за краще зустріти Новий рік в колі сім’ї, а хтось-в галасливій компанії. Напередодні 2022 року багато зірок діляться своїми планами на свята.

Оля Полякова теж вирішила поділитися з шанувальниками сімейними планами на новорічні канікули. Варто відзначити, що Полякова виховує разом з чоловіком, Вадимом Поляковим, двох красунь. Сімейне життя співачки з боку здається бездоганним.

Але життя артистки не просте. Олі доведеться сидіти за роботою навіть 31 Грудня. Вона вирішила зустріти 2022-ий в Буковелі, де зможе попрацювати і одночасно провести час з сім’єю, а Різдво вона планує святкувати за всіма правилами – у своєму будинку за круглим столом.

Оля в недавньому інтерв’ю розповіла, що на Різдво вона збирає всіх рідних у своєму будинку на вечерю, а на Великдень пече традиційні паски і святить великодні кошики. Полякова часто підкреслює, що вона дуже релігійна особистість. Для неї ці свята мають особливу важливість.

Leave a Comment