На Шляху До Офісу Я Побачив Бід Ного Хлопчика, Який Хотів Щось Сказати Мені, Але Я Занадто Поспішав. Увечері Він Все Ж Зміг Сказати Мені Те, Що Змінило Все.

Я в той день дуже поспішав в офіс, бо у нас була дуже важлива співбесіда. Я буквально біг до офісу. Біля дверей до мене підійшов хлопчик, який був дуже nогано одягнений. Він мені хотів щось сказати, але я не звернув на нього уваги і просто зіштовхнув зі свого шляху. Але коли ввечері я вийшов, щоб додому піти, з подивом виявив, що та сама дитина ще там сидить на сходинках. Коли я вийшов, він знову до мене підійшов. — Тобі гроші потрібні? Голодний? — запитав я. Мені хотілося швидше позбутися від нього. Але хлопець неrативно помотав головою.

— Мені ви потрібні. Ви мій брат. Я дивився на нього з сумнівом. Про своїх біологічних батьків я нічого не знав. Перші п’ять років життя мої пройшли в дитячому будинkу, а потім мене усиновила хороша сім’я. Своїх біологічних батьків я ніколи не знав і знати не хотів. — І що тобі потрібно? — Запитав я. — Ми живемо з мамою удвох, її скоро не стане. Вона хотіла тебе перед кончиною побачити. Я зам’явся, а хлопчик подивився на мене з благанням у погляді. Я важко зітхнув і погодився з ним піти. Він привів мене в пошарпаний будинок, де в одній з кімнат лежала дуже слабка жінка.

Я не міг бути впевнений, що це дійсно моя мама, але вирішив, що краще просто виконати прохання хлопчика. Жінка була занадто слабка, щоб щось сказати, вона лише посміхнулася і простягнув мені руку, яку я взяв. Зрозуміло, я не відчував до цієї жінки нічого особливого, адже вона мені, по суті, ніхто. Коли я вийшов з кімнати, я запитала хлопчика: — А що буде з тобою, коли її не стане? У тебе немає батька, так? Хлопчик знизав плечима невизначено. І дурневі було ясно, що він потрапить в дитячий будиноk. Я вирішив, що не дозволю цьому статися, заберу його до себе.

Leave a Comment