У Моєї Невістки В Голові Безліч Тарганів. У Будь-Якому Вчинку Вона Бачить Неrатив І Ображається. Але В Один Момент Мій Терпець Урвався.

Привів син її знайомитись зі мною. Сидить вся напружена. Уся на нер вах. Я, щоб якось розрядити обстановку, похвалила її сукню. Вона подивилася на мене скоса, ніби шукаючи каверзу в моїх словах, а потім стала уважно розглядати сукню, намагаючись зрозуміти, що з нею не так… Коли син наважився все ж таки одружитися з нею, я запитав у нього: «Що вам подарувати?». Порадившись із дружиною, він сказав: «Диван». Тоді я попросила сфотографувати місце, куди вони збираються поставити диван.

І прикинути розмір (довжину) дивану. Щоб вибрати такий подарунок, що впишеться в інтер’єр. Син пообіцяв сфотографувати та вислати на телефон. Але це чомусь зробила його дружина. Причому скинула фотографії усієї квартири. Навіть ванною. Я нічого не зрозуміла та зателефонувала уточнити. — Ми ще не одружені, а вам уже треба скрізь свій ніс засунути! Перевірити як у мене в квартирі з чистотою і порядком?! — Злилася невістка. Я, закликавши на допомогу весь свій терпець, спокійно пояснила їй, навіщо і яке фото мені потрібне.

— Вибачте. — Видавила крізь зуби вона та вислала потрібну фотку. Зрозумівши, що нормальних стосунkів у мене з невісткою не вийде, я намагалася якнайменше контактувати з нею. Але повністю уникнути спілкування не вдавалося. Якось вони запросили мене у гості. Щоб не їхати з порожніми руками, я вирішила спекти улюблений пиріг сина. Приходжу з гостинцем, а невістка як побачила гостинець, так одразу встала дибки: — Ви своїм подарунком хочете вказати, що я ніяка куховарка?! … І ось такі викидони при кожному контакті. Набридло. Незабаром у неї День Народження. Я вже обрала та придбала їй подарунок – місячний курс лікування у nсихолога. Хай ліkар у неї з голови тарганів витравить…

Leave a Comment