Володимир Дантес оголосив список своїх ТОП фобій.

Український виконавець Володимир Дантес поділився своїми найбільшими страхами в житті. Найбільші фобії співака повністю відрізняються від тих, чого бояться інші люди: павуки, висота, вода, літаки, темрява і т.д. найбільший страх артиста – запізнитися. Не встигнути записати Новорічний трек до 31 Грудня, не встигнути придбати біткоіни за 500 доларів, а потім дізнатися, що ціна злетіла до 50.000.

Чи не менше Дантес боїться опинитися на весіллі коханої зі своїм кращим другом. А йому залишиться порозумітися в любові до неї вже на її весіллі. Але це не всі дивні страхи одного з найбільш екстравагантних представників шоу-бізнесу.

Володимир не любить виконувати свою роботу на всі 100. Він розповів випадок, коли його похвалили за виконану працю, і після цього він провалився на кастингу, куди йшов, окрилений похвалою.А третє місце в ТОПі фобій виконавця займає страх відсутності нового. Співак чесно зізнався, що він до остраху боїться дійти до останнього рядка списку новин і не побачити оновлень, або більше ніколи не отримувати повідомлень на свої месенджери.

Leave a Comment