Наталя Могілевська розповіла про свої переваги в їжі – і відкрила ще один сек рет

Популярна українська виконавиця Наталія Могілевська зачаровує своєю чарівністю всіх своїх глядачів вже 20-ий рік. Незважаючи на бурхливе сценічне життя, артистка досягає успіху і в домашніх справах. У недавньому інтерв’ю Наталя розповіла, чому довга відпустка може залишити слід на фізичній формі, і як часто її можна застати за плитою.

Співачка зізналася, що бути дитиною шеф-кухаря – не найкраща перспектива для людей, які прагнуть до ідеальної фігури. Могілевська зазначила, що по ній не складно помітити, що вона дуже смачно готує, отже, перенасичений графік їй тільки на руку.

Зараз Наталя з головою в роботі, так що новорічний стіл в її будинку буде дуже мінімалістичним. У артистки фізично не буде часу на підготовку. Але співачка знає: на столі будуть строго вегетаріанські страви, так як вона вже давно дотримується суворого режиму.

Нагадаємо, що діва шоу-бізнесу ще незаміжня і не пізнала солодощі материнства. Але після цих заяв, біля дверей співачки точно утвориться черга шанувальників, адже навряд чи хтось не хотів одружитися на такій красуні, яка ще й чудово готує.

Leave a Comment