Скрипалька Ассія Ахат вперше виступила з дивовижним визнанням, а також зізналася про свій недавній стр ах

Відома українська скрипалька Ассія Ахат зробила несподіване зізнання прямо в ефірі. Вона вперше поділилася новиною, що стала бабусею. Бабусею її зробив старший син. Скрипалька сяяла від щастя, розповідаючи про своє нове становище. Артистка розповіла , що-вона не просила-але онучка називає її Ассією, а не “бабусею”.

Ахат зізналася, що в статусі бабусі вік відчувається сильніше. Вона навіть боялася старості якийсь час, але потім заспокоїлася, прийнявши цей факт. Асія розповіла, що вона сама зробила свою маму бабусею в 38, так що в їхній родині це вже, можна сказати, традиція. Скрипалька зрозуміла, що нічого не змінить своїм страхом, старості не уникнути, але і зізнається, що до цього усвідомлення вона дуже боялася статусу бабусі.

Крім усього цього Аліса, внучка скрипальки, однією лише своєю появою здійснила мрію своєї зіркової бабусі. Ахат завжди мріяла про дочку, два роки ходила до одного астролога, який повинен був встановити термін, коли у Асії народиться дочка. Після двох років постійних походів до нього, астролог сказав, що цей час настав: немає затемнень, все чисто, повинна народитися дівчинка. І ось-Ассія народила Філіпа. Не збулося.

Leave a Comment