Ксенія Мішина підкорила фанатів своїм новим образом. Як вона досягла такої фігури

Знаменита українська актриса Ксенія Мішина дуже активно веде свої сторінки в соціальних мережах. Нещодавно зірка поділилася в своєму Instagram фотографією одного зі своїх образів на шоу “Україна має талант”, де вона частенько з’являється в неординарних нарядах в пам’ятних сценах.

Нещодавно Ксенія поділилася на своїй сторінці фото зі зйомок одного з останніх випусків шоу. Актриса постала в кадрі в довгій шкіряній сукні, ідеально підкреслючій її витончену фігуру. А рукавички зі шкіри того ж кольору і бежеві туфлі на високих підборах прекрасно доповняли зухвалий образ.

Нагадаємо, що минаючий рік був дуже продуктивним для Ксенії не тільки в акторській, але і в інших сферах. Шоу “Україна має талант” став дебютом для Мішиної в ролі журі, але актриса прекрасно впоралася із завданням, поставленим перед нею.

Після завершення зйомок Ксенія опублікувала пост, де подякувала всім учасникам і захопилася тим, якими талановитими людьми вона оточена. В кінці вона окремо привітала переможця Артема Фесько і прикріпила до посту фотографії своїх найбільш пам’ятних образів.

Leave a Comment