Оля Полякова зізналася, яку су му вона вит рачає на себе кохану

До Нового року кожен готується по-своєму. Наприклад, популярна українська виконавиця Оля Полякова готується отримувати чимало подарунків від друзів і рідних. Про це вона розповіла за лаштунками концерту “Новорічна Маска”. Полякова збирається влаштувати своїм шанувальникам цілу шоу-програму, де вона виконає кілька своїх найпопулярніших хітів. Відомо, що поряд з популярними піснями, співачка порадує глядача парою прем’єр з колегами.

Оля вже не раз відзначала, що вона збирається зустріти Новий рік на виступах, але в колі сім’ї, для яких вона підготувала купу подарунків і від яких сама чекає багато крутих сюрпризів. Полякова підкреслила, що в цьому плані у них казусів не буває.
Співачка зізналася, що всі її рідні обізнані про її уподобання і точно знають, чого саме зірка хоче в якості подарунка.

Оля жартома зазначила: чоловік знає, що, якщо він подарує їй каструлю, та в мить опиниться на голові чоловіка, так що успішний бізнесмен вважає за краще балувати дружину дійсно улюбленими речами. Але в той же час Оля зізналася, що дорогі речі їй дістаються тільки в подарунок. Вона сама ніколи не витрачає на себе великі суми.

Leave a Comment