Надя Дорофєєва з’явилася в кадрі в занадто відвертому вигляді. Як же відреагують на це шанувальники

Українська поп-діва Надя Дорофєєва (DOROFEEVA) вирушила в довгоочікуваний відпочинок разом з чоловіком – виконавцем Володимиром Дантесом. Вибір пари в якості місця для сімейного відпочинку припав на місто Тулум в Мексиці, куди останнім часом часто летять різні представники шоу-бізнесу.

Спекотна погода вирішила порадувати підписників співачки, змусивши її йти на зміну контенту і дати перевагу літнім, гарячим публікаціям. Одним з таких став кадр, відображений Володимиром.

На знімку Надя стоїть в дверях вілли на тлі гамака і крісел на ганку, а в далі видніється Смарагдове Карибське море. Надя постала в одній нижній частині купальника, топлес. На фото вона показала свою витончену атлетичну статуру з довгими стрункими ніжками, а бюст прикрила рукою.

Надя зізналася, що, перебуваючи на відпочинку, вона віддає перевагу духовним практикам, проводить час наодинці з природою, зустрічає світанки і проводжає найкрасивіші заходи сонця. Ну, а шанувальники жваво прокоментували даний пост, захопившись фігурою улюбленої виконавиці.

Leave a Comment