Софія Стужук показала коханого, особистість якого довгий час залишалася в таємниці.

Протягом декількох тижнів Українська Інста-блогерка, з аудиторією майже в 6 млн.чоловік, підбирала для своєї сторінки знімки з бойфрендом, де було видно тільки руки коханого.

Соня не хотіла розкривати особистість обранця, але під час останнього відпочинку Стужук вирішила, що прийшов час показати світові, кого вона вибрала в якості свого серцевого друга. Фото з хлопцем дівчина опублікувала в розділі Інста-сторіз.

Пара вирішила провести святкові вихідні в Буковелі, де вони влаштовували романтичні вечері, впивалися глінтвейном і тішилися карпатськими пейзажами. Спільних фотографій було хоч відбавляй, проте на жодному з них не було видно обличчя хлопця.

Бойфренд Софії навчив мільйонницю стояти на лижах. Після цього вкрай милого заняття молоді влаштували експромтну фотосесію, частина знімків з якої знайшли місце на сторінці Софії. Варто відзначити, що на одному фото Стужук показала половину обличчя хлопця.

До цієї серії знімків було багато чуток про романтичні стосунки між Сонею Стужук і Павлом Пустовітом, екс-чоловіком Саші Бо. Плітки пішли після того, як в мережі з’явилися кадри поцілунку пари тут же, в Буковелі, але вже в кінці 2021. Втім, після цієї фотосесії Соні всі сумніви розвіялися.

Leave a Comment