Наталія Татаринцева зізналася, чому вже 5-ий рік не може стати мамою

Відомий хореограф Женя Кот і його дружина, Наталія Татаринцева, чемпіонка світу з танців, одружені вже 5 років, але їх сім’я досі неповноцінна. Про те, чому ж у них досі немає дитини, зіркова пара розповіла в недавньому інтерв’ю.

Наталя зізналася, що більше всього на світі вона хоче саме дитину. На жаль, через проблеми зі здоров’ям, що виникли в наслідок важких фізичних і моральних навантажень, у пари поки не виходить завагітніти.

Наталя підкреслила відомий факт, що гімнастки дорослішають пізніше за інших в гормональному плані. У танцівниці за спиною тренування до сьомого поту, змагання майже кожен місяць і колосальна робота над собою до повної знемоги.

Звичайно, це не могло обійти здоров’я Наталії стороною. Зараз Татаринцева лікується і працює над своїм гормональним фоном. Пара впевнена, що вони на правильному шляху, і скоро все налагодиться, хоча Наталя зізналася,

що іноді дає свободу своїм емоціям і сльозам, адже на кону найзаповітніша мрія артистки – діти. В кінці інтерв’ю Татаринцева зазначила, що вони постійно обстежуються у лікарів.

Leave a Comment