Влад Яма пішов на різку зміну образу: йому допоміг 6-річний стиліст

Український популярний танцюрист і хореограф Влад Яма продовжує радіти сонячним дням з найріднішими людьми. Нагадаємо, що сім’я хореографа ще з початку січня подорожує по різних курортних місцях, а зараз знаходиться в Майамі.

Водночас Влад не здає позицій у соцмережах. Він активно публікує фото і відеоматеріали з відпочинку на своєму офіційному акаунті. Днями Влад показав у розділі” сторіз ” в Instagram, як 6-річний Леон впевнено голить бороду батька.

Маніпуляції зі зміною іміджу Влад доробив сам. Він поголив свою звичну бороду, залишивши тільки легку щетинку на обличчі. Пізніше він показав в тих же “сторіз”, як на такі зміни в зовнішності відреагувала його дружина – Лілія Яма: дружина спочатку здивувалася, а потім почала реготати над чоловіком.

Влад пожартував, що він збирається продати поголену бороду в Майамі. Шанувальники, в свою чергу, оцінили свіжий стиль Влада, який вже тривалий час ходив з бородою. Але найбільше фанатів зірки зачарував син Влада, який так зосереджено і впевнено збривав бороду батька.

Leave a Comment