Курбан Омаров відповів на гучні звин увачення на свою адресу. Невже він міг обра зити свою колишню дружину

Колишній чоловік Ксенії Бородіної Курбан Омаров висловився про докори на свою адресу в гидкій поведінці. Омаров заявив, що не сердиться на подругу і колегу колишньої дружини по сцені, Ольгу Орлову.

Нагадаємо, що пара Ксенії і Курбана розпалася в серпні минулого року, але колишні кохані досі не упускають можливості огризатися один на одного всіма можливими варіантами.

Нещодавно Омаров заявив, що покаже відео-докази того, що Ксенія ще до розлучення закрутила інтриги з другом їх сім’ї. Але це в тому випадку, якщо телеведуча не дозволить Курбану зустрічатися з 6-річною донькою Теоною.

На це висловлювання відреагувала Ольга Орлова, яка вважає, що Курбан намагається скористатися ім’ям колишньої дружини в своїх цілях і для цього втручає дитину в ці розборки. У відповідь на це Омаров зазначив, що і після розлучення він тісно спілкується з Ольгою та її чоловіком – Валерієм, і не ображається на слова Орлової.

Курбан зізнався, що він дуже любить і поважає Ольгу і Валерія. Він не ображається на слова Ольги, тому що розуміє, що будь-яка хороша подруга вчинила б саме таким чином. Але ще він підкреслив, що ніяк не хотів зачепити почуття або якось образити колишню дружину.

Leave a Comment