Що змусило дружину Іллі Рєзніка висловитися на адресу Малахова настільки різким чином? Ситуація заrострюється.

Андрій Малахов вже чотири роки веде програму” прямий ефір”, де він з’явився після відходу Бориса Корчевнікова. Всім відомо, що” прямий ефір ” – один з найскандальніших шоу на своїй платформі.

Дружина поета-пісняра Іллі Рєзніка, Ірина, висловила своє ставлення до інтригуючого ток-шоу. Вона запропонувала Андрію відмовитися від ролі ведучого “Прямого ефіру”. Ірина закликала Малахова помолитися, покаятися і виправитися.

Рєзнік вважає, що Андрій повинен робити благі справи не для реклами, а для власного спокою і для очей Господа. Причиною такої бурхливої реакції імовірно може бути випадок десятирічної давності, коли Андрій провів ефір, присвячений Іллі Рєзніку.

Цей випуск також не обійшовся без скандальних сцен, де домінували колишня дружина артиста та інші негативно налаштовані люди. Після цього ефіру у Іллі Рєзніка трапилися різкі проблеми зі здоров’ям. І його дружина звернулася до Малахова із закликом схаменутися,

адже, за словами Ірини, від його рук постраждало багато великих людей. Сам Ілля теж приєднався до слів Ірини, зазначивши, що Господь все бачить, і Андрій відповість за свої вчинки.

Leave a Comment