Такої людини не повинно бути поруч з моєю донькою. У Вікторії Дайнеко є на це серйозні причини

Днями колишня дружина Дмитра Клеймана, Вікторія Дайнеко, розговорилася в одному і інтерв’ю і розповіла про свої колишні аб’юзівні відносини з Дмитром Клейманом, який, виявляється, намагався нажитися за рахунок 6-річної Лідії.

Після 3 років шлюбу пара Дмитра і Вікторії розпалася. Однак вони досі не можуть налагодити дружні стосунки. Вікторія не раз заявляла, що Клейман приділяє недостатньо уваги їх доньці.

Днями Дайнеко зізналася, що Дмитро збирався заробити на своїй маленькій доньці. Вікторія ще з народження малятка вирішила приховувати її обличчя від публіки. Знаючи, як це важливо для дружини, і як цього чекають шанувальники, Дмитро вирішив продати фотографії крихітки за пристойні гр оші.

З’ясувалося, що нещодавно Дайнеко подзвонили і зажадали гроші, шантажуючи злити в інтернет знімки Лілії. Вікторія припустила, що саме колишній чоловік причетний до цього, так як ці фотографії були тільки в його особистих файлах.

Також Дайнеко натякнула, що вона не ревнує, а їй просто прикро за нову обраницю Дмитра. Відзначимо, що не так давно Клейман одружився на дівчині на ім’я Аліна, і у них зараз росте 1,5-однорічний синок.

Leave a Comment