Весь у батька․ Тіматі опублікував нове кумедне відео з сином

Репер і продюсер Тимур Ільдарович, відом ий як Тіматі, проводить вільні дні в Колумбії з мамою і двома спадкоємцями – 7-річною Алісою і 2-річним Ратміром. Після розставання з Анастасією Решетовою в 2020 році реперу рідко вдається провести час з сином.

Зараз він насолоджується часом, пров еденим з рідними, навчаючи дітей майстерності катання на серфі. Нещодавно Тіматі поділився кумедною серією роликів. В одному «сторіз» син репера вередує за вечерею і кричить, що не хоче і ніколи не буде спати. У наступному,

опублікованому через кілька секунд, Ратм ір мирно спить під рукою майстра в барбершопі. Тіматі пожартував над сином, сказавши, що вони і в цьому схожі, адже сам виконавець виглядає так само, коли говорить, що ляже раніше, але за підсумком сидить до п’ятої ранку.

Ратмір все ж тримався мужиком і дочекався, п оки майстер закінчить свою справу. А шанувальникам Тіматі залишалося лише розчулюватися втомленими очима малюка. Вони помітили, що хлопчик зовні дуже схожий на свою красуню-маму, а також відзначили, що кожен з нас «трохи Ратик».

Leave a Comment