Роз лучення пішло на користь. Григорій Лепс піддав свій імідж кардинальним змінам. Артиста тепер не впізнати.

Кінець 2021 – го року відняв у Лепса найдорожче-повноцінну сім’ю. Григорій і його вже колишня дружина, Анна Шапликова, розлучилися після 20 років спільного життя. За цей не короткий час Анна подарувала артисту 2 дочок, Єву і Ніколь, і сина Івана.

У зв’язку з останніми подіями Лепс вирішив поекспериментувати із зовнішністю, поставши перед шанувальниками з довгою кіскою. Але косичка – не єдиний цвях програми. На фото артист продемонстрував свій м’язистий торс. Втім, своєю фігурою Григорій вже встиг похвалитися під час незвичної фотосесії в Мілані.

Фото свого нового стилю Григорій опублікував на своїй сторінці в Instagram. Тут артист сидить на стільці в шортах і черевиках, на грудях видно великий хрест, а волосся вплетене в хуліганську косу.

Фолловери залишили багато приємних відгуків під даною публікацією. Вони написали, що Григорій – прекрасний чоловік у розквіті сил, проте в його погляді немає колишньої іскри: співак нібито згас після розлучення.

Наприкінці минулого року в особистому житті Григорія Лепса відбулися великі зміни. Артист роз лучився з Ганною Шапликовою, яка подарувала йому трьох дітей. Подружжя прожило разом 20 років.

Leave a Comment