Єдине, що заборонено дочці Ані Лорак. Ось причина.

Днями вийшло довгоочікуване інтерв’ю з українською виконавицею Ані Лорак, де вона відповіла на самі задавані і найвідвертіші питання щодо виховання 10-річної Софії, дочки Кароліни, і відносин з екс-чоловіком Муратом Надчаджіоглу.

Кароліна розповіла, що поки в дочки не виражається велика тяга до діяльності мами. Навіть попри те, що Софія ще з 2016-го року виходить на сцену з мамою, Лорак не будує планів по перехопленню шоу-бізнесу руками Софії.

Зіркова дівчинка вже довгий час займається вокалом, але Кароліна стверджує, що це не прямий натяк на те, що Софія зв’яже своє життя з музикою. Виконавиця не збирається нав’язати свої інтереси дочці. Артистка заявила, що останнє слово у виборі майбутньої професії буде за Софією, але дівчинка поки з головою в навчанні і в своєму дитячому світі.

Кароліна не залишила в тіні і питання колишнього чоловіка. Виконавиця розповіла, що турецький підприємець бере участь в житті і у вихованні Софії на всі 100%. Ще перед розлученням було вирішено, що вибір батьків ніяк не повинен відбитися на житті Софії. Нічого собі!

Leave a Comment