Анастасія Волочкова, нарешті, показала своє справжнє обличчя. Ось що їй подобається в чоловіках

Колишня прима-балерина Великого театру Анастасія Волочкова ніколи не соромилася своїх поглядів на життя. На думку Анастасії, гроші-найсильніший енергетичний потік, тому вона без якогось сорому каже, що готова ділити ліжко з чоловіком, який в силах спонсорувати її нові проекти. Правда, є умова.

Анастасія не перебуває ні з ким в законних ві дносинах, тому може дозволити собі приймати залицяння всіх заможних чоловіків. Своїми принципами артистка поділ илася на відомому гумористичному ютуб-шоу “що було далі”, де вона заявила, що фінансово незабезпечені чоловіки її не приваблюють.
На найвідвертіші запитання ведучих балерина спокійно відповідала, що її серце вільне,

і вона може бути в любовних відносинах на будь-яких ум овах. На думку Анастасії, багаті чоловіки – ті люди, з ким не нудно спілкуватися, вони доглянуті і привабливі, отже, Волочкова може розглянути їх в якості партнера. Наостанок Анастасія додала, що вона королева і має право робити вибір.

Анастасія Волочкова не приховує, що в чоловіках її залучають гро ші. Вона називає фінанси “потужним енергетичним потоком”. Тому заради свого нового проекту навіть готова переспати зі спонсором, правда, за однієї умови.

Leave a Comment