Няня почула нагорі якийсь шум. Перевіривши відео з прихованих камер, батько втратив дар мови!

Джонатан Лай і його дружина — молода пара з Каліфорнії. Сім’я проживає з містечку Ірвін, і у них є маленький син Джош. Обоє батьків працюють повний робочий день, Джонатан займається нерухомістю, а його дружина — юрист у великій компанії.Як у двох зайнятих батьків, у пари назріло питання. Потрібно було знайти хорошу няню, яка б доглядала за їх 3-річним сином — купала, готувала смачну здорову їжу і стежила за тим, щоб малюк був у безпеці.

Як виявилося, це величезна проблема, адже щоб довірити свою дитину іншій людині, потрібно бути впевненим в ньому на всі 100%. Джонатан зробив десятки дзвінків і провів не одне інтерв’ю з кандидатками на посаду няні …Було непросто, але все ж він знайшов її — ідеальну няню. Нею стала Дженна Бейкер. Батьки бачили, як Дженна ставилася до їх сина і відчували, що дівчина любить його як рідного. Як з’ясувалося трохи пізніше, інтуїція їх не підвела …
Це був звичайний день. Дженна відвела хлопчика пограти на найближчу дитячу площадку. Повернувшись додому, няня раптом відчула щось недобре. Дівчина помітила, що деякі речі в будинку розкладені зовсім не так, як вона їх залишала.

Тоді Дженна зрозуміла — в будинок хтось пробрався і вони з малюком в небезпеці. Коли вона це усвідомила, непосида Джош вже втік на кухню і голосно закричав, кличучи її.Дівчина не злякалася і одразу зрозуміла, що потрібно робити. Вона помчала на кухню, схопила дитину і вибігла на вулицю.Здавалося, що найстрашніше позаду, але в момент, коли небезпека майже минула, вона побачила, як якийсь чоловік тікає по східцях будинку в її напрямку. » Це було жахливо страшно «, — згадує дівчина.

Багато в цей момент, забувши про все, рятували б своє життя, але не Дженна. Дівчина побігла до сусідів, щоб доставити малюка в безпечне місце, і зателефонувала в поліцію.На щастя, все закінчилося благополучно. Правда, злодюжку все ж вдалося втекти, але дитина була в безпеці, цілий і неушкоджений, і це найголовніше.Батьки малюка вважають, що в той день їх няня надійшла героїчно. Молода дівчина не піддалася паніці, і в першу чергу думала про дитину.

Leave a Comment