Ваг ітність 10-класниці стала головною новиною школи. Всі навперебій говорили про те, від кого ж залeтіла дівчина. Але Ірина наполегливо зберігала мовчання

Ірина наро дила в 15 років, в 10-му класі. І на протязі більше 5-и років приховувала, хто батько дитини, яку вона наро дила. Мати Ірини дізналася про ваг ітність дочки досить-таки пізно. Дівчинка завжди була повною, і мати думала, що та просто поправилася. Але серйозна надбавка у вазі спантеличила мати, і та вирішила зводити дочка до ендокринолога. На прийомі у спеціаліста вся правда і розкрилася. Мати була в сказі. Вона ростила дочку одна, і ось тепер ще й внучку! Гаразд би, в більш старшому віці, але ж не в 15 років! До того ж Ірина ретельно приховувала ім’я батька дитини. На всі розпитування вона відмовлялася і не говорила, хто батько. У школі ваг ітність десятикласниці викликала справжній фурор.

Всі навперебій говорили про те, від кого ж «зале тіла» школярка. Але Ірина наполегливо зберігала мовчання. На літніх канікулах наро дилася Аліса. Розумна блакитноока дівчинка. Мати Ірини взяла декретну відпустку, щоб сидіти з онукою. Ірина закінчувала 11 клас. Намагалася з усіх сил, хотіла вступити на бюджет. У неї це вийшло. Ірина поїхала вчитися в сусіднє місто, майже всі турботи про Алісу лягли на бабусю і прабабусю. Правда дівчина відразу ж влаштувалася підробляти. Крім цього, у неї щомісяця надавалася невелика грошова сума. Вона вперто не говорила ім’я батька Аліси і відмовлялася пояснювати, звідки у неї гроші. Коли Алісі виповнилося три рочки, Ірина забрала її з собою. У той час вона працювала в одному з рекламних агентств і вчилася, орендувала квартиру. Аліса росла не по роках розвиненою дівчинкою. У 3 рочки знала букви, була допитливим малятком.

Ірина влаштувала її в садок і жила разом з дочкою. Мамі вона так і не зізналася, хто батько Аліси. Закінчивши університет, дівчина стала повноцінно працювати в компанії, в якій підробляла під час навчання. Це сталося влітку: Алісі мало виповнитися шість років. Ірина прийшла додому з чоловіком. Це був батько Аліси … Одні і ті ж очі, русяве волосся і вуха. Ірина розповіла, що це Андрій весь час допомагав їй. Вони разом вирішили приховати від всіх факт батьківства Андрія. Він збирався вступати до військової академії і нар одження дитини могло порушити його плани. Але весь цей час молодий чоловік передавав Ірині гроші і крадькома зустрічався з донькою. Він закінчив навчання і вирішив одружитися з коханою, яка чекала його довгих 6 років. Нещодавно в ро дині Ірини та Андрія наро дився син Макар, а його старша сестра Аліса вже закінчує третій клас.

Leave a Comment