Я Ваг Ітна, Скоро Знову Нар0 Джу. А Цього Можеш Залишити Собі Сказала Моя Сестра

Віра, моя молодша сестра, з дитинства була несерйозною, з вітром в голові. Хлопчики, помади і танці — коло інтересів у неї визначилося ще в школі, і з роками туди додався тільки алкоголь. Поки я вчилася і зі шкіри геть лізла, намагаючись закінчити інститут з червоним дипломом, Віра ходила по клубах, баловалась випадковими зв’язками і з’являлася вдома від сили раз в тиждень. Мама завжди передбачала вірі «велике майбутнє» — звабити чоловіка побагатше, тим самим, добре влаштуватися в житті. Віра мамині наполягання вбирала, як губка. Тільки з її способом життя випадкова вагітність була справою часу.

Я тоді тільки закінчила інститут і мене взяли на повну ставку в фірму, де я підробляла під час навчання. А Віра, навчаючись на третьому курсі, взяла академічну відпустку через вагітність. Як не дивно, від переривання її відмовила мама. Життя Віри перетворилося в пекло: мама не пропускала нагоди вколоти з приводу, як розчарувала її дочка якомога болючіше. Адже за її планам, Віра повинна була підчепити якогось товстосума, а не залетіти на студентській вечірці незрозуміло від кого. «Незрозуміло хто» виявився досить милим хлопчиком Сашком, закоханим в мою сестру з першого курсу. Він був приїжджим, з небагатої сім’ї, але з великими планами на життя.

Природно, на поріг до дитини його ніхто навіть не пустив. Я зняла квартиру поруч з роботою, і моє життя перетворилося в дім-робота-дім, як і життя більшості людей на цій планеті. Віра, прийшовши в форму після пологів, знову вирушила на пошуки багатої «кам’яної стіни». Завдання своє Віра виконала: знайшла » папіка «, готового забрати віру в комплекті з її мамою в сите безбідне життя. Тільки в цьому житті місця для Аліси, моєї племінниці, не було.» Папік «навіть не знав, що у його обраниці є дитина. Алісу привезли до мене додому, в комплекті з дарчою на мамину квартиру, в якості моральної компенсації. — Якщо що — повернеш квартиру.

— видала мама мені своє напуття і відбула в Італію, в компанії Віри і її чоловіка, Владлена Аристарховича, власника заводів, газет і пароплавів. Аліса ходила в садок. Вона майже і не помітила, що мама зникла з її життя. Кмітлива дівчинка відразу прив’язалася до мене, а мої вечора були не такими самотніми. Так і жили б удвох, якби не Саша, що довідався про те, що мати його дитини кинула його дочку. Саша не бачився з Алісою, йому було заборонено. Але, тим не менш, в поштову скриньку він регулярно підкидав конверти з грошима на дочку. Я не бачила причин, що перешкоджають спілкуванню Аліси з його татом. Якщо мати дитини кинула, то хоч батько повинен бути — розсудила я і познайомила її з татом.

Дівчинка була в захваті: все маленькі дівчинки, взагалі, в захваті від пестощів їх тат. Саша проводив з донькою весь свій вільний час. На тлі турботи про Алісу ми зблизилися. Наше рішення жити разом було досить логічним. Взаємна симпатія, турбота про дитину, спільні інтереси — між нами не було тієї міфічної «іскри», це був спокійний вдумливий вибір. Коли Алісі виповнилося шість, прийшла пора задуматися про те, як через рік оформляти її в школу. Я не була її опікуном, Саша офіційно не був батьком. Я подзвонила Вірі. Її відповідь була простою: — Роби що хочеш, тепер вона твоя турбота. Я вагітна, у мене буде дитина.

А цю можеш залишити собі. Ми з Сашком розписалися і він пішов до суду, відвойовувати дочку у кинувшої її Віри. Його визнали батьком, Віру — поганою матір’ю, і позбавили її батьківських прав. Вірині інтереси в суді представляв адвокат, який діяв за дорученням. Він говорив її словами: — Мені не потрібна ця дитина, хоч в дитбудинок її здайте.Коли Аліса пішла до другого класу, я її удочерила. Ми з Сашком чекали спільну дитину. На самому початку я писала, що Саша — досить амбітна молода людина. Він поставив перед собою мету і йшов до неї. У нього була хороша посада з великими перспективами.

У грошах ми не потребували. Паралельно з роботою Саша шукав інвесторів для відкриття своєї справи — щось пов’язане з комп’ютерними технологіями, я не особливо розбираюся. Ми жили життям звичайної сім’ї-Аліса називала мене мамою, душі не чула у молодшогму браті, а Саша носив всіх нас на руках. Повернення мами з Вірою було як грім серед ясного неба. Вони з’явилися, як ні в чому не бувало. Мама не встежили за Вірою, і моя не дуже розумна сестра наставила гіллясті роги Владлену Аристарховичу. «Папік» не став терпіти подібної зневаги і неповаги з боку дружини і дав їй стусана під п’яту точку, відібравши дитину. Молодший син Віри мав громадянство, як у тата, і був громадянином Італії.

У безробітної росіянки без власності не було ніяких шансів на опіку над сином. Це була своєрідна карма: Віра кинула одну дитину — у неї забрали другу, народжену для викачування аліментів у разі розлучення. Віра з мамою повернулися на батьківщину, як побиті собаки. Вони постійно сварилися, мама звинувачувала мою сестру в сказі дітородного жіночого органу, а сестра сумувала тільки про втрачені гроші — молодша дитина її зовсім не цікавила, як і старша дочка. Вони попросилися пожити, йти їм було нікуди. Мама відразу завела розмову про повернення квартири. Ми домовилися зробити так: ми з чоловіком шукаємо собі квартиру, як тільки купуємо її, я відразу повертаю квартиру мамі.

Аліса забула Віру, а офіційно її мамою була я. Поговорила з сестрою, щоб вона не лізла до моєї дочки. Віра фиркнула: — Дуже треба. Я ще молода, можу знайти нормального мужика. Подобається — виховуй. Побачивши, ким став мій чоловік, мама почала вимовляти Вірі: — Яка ти дура, дивись якого мужика прогледіла. Жила б зараз, ні в чому не потребувала. А сестра твоя дивись, яка хитра — прибрала до рук безхазяйного. Віра почула в словах матері зовсім інше. Вона задумалася і вийшла на стежку війни: — Ти захопила мою дочку і мого мужика. Я їх поверну. — заявила вона мені. У той же день ми з Сашею і дітьми переїхали на зйомну квартиру.

Ми вже знайшли підходящий варіант для покупки, треба було трохи почекати, поки продавці зберуть всі довідки і папірці. Віра дзвонила Саші кожен день. Вона чекала мого чоловіка після роботи, а мою дочку — після школи. Аліса знала, що я — її тітка, пропозиція називати мене мамою надійшла від неї. Моя дочка була зачарована красивою стрункою мамою. Віра розповіла їй казку про злу розлучницю-сестру, що не дає батькам маленької принцеси бути разом. У мій дім прийшла біда. Саша метався між жінкою, яку він досі любить і мною, тією що ростила його дітей. Аліса влаштовувала сцени, вона хотіла до мами. Чоловік ходив сам не свій, постійно огризався:

Hа роботі у нього з’явилися проблеми, конкуренти випустили схожий додаток прямо напередодні релізу його дітища.Один молодший син був маленьким острівцем стабільності. Квартира була куплена. Раніше я чекала цього дня з завмиранням серця і надією, а він став для мене початком кінця: Саша купив мені квартиру, відмовився від прав на неї і пішов до Віри, забравши Алісу. Я подала на розлучення. Віра хвалилася, що її сім’я повернулася до неї. Мама дзвонила і вимагала від мене залишити Сашу з Вірою в спокої: — Пожила її життям і вистачить. Не лізь до них, твоя сестра заслужила щастя. А я ні? Я його не заслужила? Саша прекрасно знав, що моїй сестрі він не потрібен, що їй не потрібна Аліса. Вірі потрібні тільки гроші, і нічого, крім грошей. Радість Віри з мамою тривала недовго: інвестори мого колишнього чоловіка вимагали повернення грошей.

Мама з моєю сестрою задумалися: чи варто чекати закінчення Сашиной чорної смуги або варто знайти для Віри когось більш перспективного. Вони зупинилися на другому варіанті. Віра знову з легкістю викинула зі свого життя Алісу з Сашком. У Саші вистачило нахабства розраховувати на примирення зі мною: -Алісі потрібна мама, ти ж любиш нас. Мамі вистачало нахабства вимагати від мене її квартиру:Вірочка вирішила відкрити свою справу, їй потрібен стартовий капітал, ми вирішили розміняти квартиру. Переписуй, ти обіцяла. Я пам’ятаю. Але я обіцяла повернути квартиру до того, як вони цинічно розтоптали мою сім’ю, позбавили мене чоловіка і дочки, батька відібрали у мого сина. Я їх виставила на вулицю. Просто продала квартиру, надавши покупцям самих виселяти прописаних там осіб.Нехай Віра заробляє на життя тим, що вона вміє найбільше, а мама нехай буде її касиром.

Leave a Comment