Подружжя вирішило удочерити дівчинку з дитячого будинку, а незабаром лікар повідомив їм важливу новину

У Євгенії та Олексія була сучасне весілля: торжество пройшло в тісному сімейному колі. Крім батьків із запрошених було тільки кілька їхніх найближчих друзів. Молоді вирішили стати подружжям спонтанно, а тому, як тільки вирішили, так відразу і зробили.Молоді вирушили в подорож до Грузії. Місцевий клімат був дуже приємним, а обстановка — романтичною. Ідея узаконити свої стосунки прийшла в місті, який називався, Сигнахи, де можна було узаконити свої стосунки в будь-який час дня і ночі.- Цікаво вийшло, поїхали на відпочинок парою, а повернулися подружжям. -розсміялася Євгенiя- Я вважаю, що спонтанні рішення самі правильні. — відповів дівчині новоспечений чоловік. Після такого романтичноuj подорожf молоді перебралися жити в квартиру, яка була весільним подарунком від їх батьків.— Після того, як трохи поживемо тут. можна буде і про дитину подумати. — радісно говорила Євгенія.- Це буде просто відмінно. — підтримав дружину Олексій.Час пролітав, а вагітність все не наступала. У дівчини починалася депресія — і вона почала з заздрістю дивитися на молодих мам, які прогулювалися в парку з колесками. Олексій, як міг, підтримував дружину.

Однак надія на те, що вона коли-небудь зможе народити, таїла у Євгенії з кожним роком. Подружжя перепробували все, що могли, вони навіть схилялися перед чудотворними іконами. Але і ці заходи не приносили потрібного результату.Мати Олексія, Ольга Володимирівна, говорила сусідці:- У мене чудова невістка і господиня вона прекрасна, але ось все одно, щось з нею не так.- А що ж з нею не так? — цікавилася жінка.- Вони з сином вже багато років живуть разом, а дитинка у них так і не виходить.- Може проблема в твоєму синi?- Та ти що, мій Лешка мужик о-го-го. Баби за ним юрбами в’ються. Я не розумію, що він в цій сірої мишки знайшов?Якось цю розмову свекрухи почула Євгенія. Дівчина не стала сваритися з матір’ю, вона просто зі сльозами на очах передала почуте чоловiку. Олексій заспокоював кохану і просив не загострювати на цьому розмові увагу. Подружжя спочатку злегка посварилися, але потім домовилися, що вони підуть в клініку, щоб обстежитися.Пара відправилася в приватну клініку на консультацію до лікаря-репродуктолога, який зовсім недавно повернувся з Тибету і займався впровадженням нових тибетських способів лікування.В очікуванні результатів аналізів молоді люди вирішили прогулятися по місту. Коли пара спустилася в підземний перехід, то вони там побачили сивочолою стару в інвалідному візку, що стискала в своїй зморшкуватою руці металевий кухоль. Несподівано жебрачка підняла голову і сказала:

— Ти отримаєш те, про що мрієш, але тільки після того, як зможеш наполягти на своєму і у тебе сил вистачить піти проти всіх.Олексій кинувся на захист жінки, але жінка зупинила його і попросила, щоб він дав жінці грошей.У клініці подружжя чекала невтішна новина. Доктор сказав, що у Олексія практично немає шансів зачати малюка, так як він отримав колись травму, яка і привела до безпліддя.Це була чистісінька правда, так як в юності Олексій під час гри в футбол отримав ногою в пах, після чого він навіть проходив курс лікування.Доктор порадив парі не втрачати час і погодитися на операцію, яка допоможе відновити фертильність чоловіка, але Олексій відмовився.Євгенії не давали спокою слова баби, і вона частенько заходила в підземний перехід, де вони з чоловіком її зустріли, але у неї так і не вийшло знайти жебрачку.Якось Євгенія йшла за продуктами, і якийсь хлопець засунув їй в руки рекламний буклет, який вона машинально сунула в сумку. Коли дівчина прийшла додому, то папірець випадково випав з її сумки, там було сказано, що через два дні в одному з дитячих будинків буде проходити день відкритих дверей.

Євгенія показала буклет чоловікові і запропонувала сходити в дитячий будинок разом. Однак він навідріз відмовився, а тому вона туди пішла одна.Будівля дитячого будинку була похмура і сіра, дівчина зайшла в адміністрацію, щоб дізнатися про тонкощі усиновлення. Після того, як їй показали дітей одна дівчинка сильно запала їй душу. Дівчинку звалиМашенькою, від неї відмовилася мати ще в пологовому будинку.Дівчина прийшла додому і розповіла про малятку чоловікові. Олексій спочатку відмовлявся йти знайомитися з малятком. Але після тривалих умовлянь він все-таки погодився піти. Як тільки він побачив блакитні очі Маші, то відразу ж погодився її удочерити. Свекруха спочатку відмовлялася знайомиться з дівчинкою, але після того, як вона на це зважилася, то її серце пом’якшало, і вона почала частенько відвідувати дівчинку. А вже через півроку після того, як подружжя забрали дитину до себе Євгенія, дізналася, що вагітна.Після цього, свекруха сказала сусідці:- Я ж казала, що мій син о-го-го!

Leave a Comment