4-річний хлопчик розповів виховательці сек рет свого батька! Жінка відразу ж вжила заходів

54-річна Ненсі Блер працює вихователькою в дитячому садку в штаті Айова, США. Ця мила і турботлива жінка всім серцем любить свою роботу і робить все, щоб її учні відчували себе щасливими.Одного разу Ненсі помітила, що 4-річний Кемден, дитина з її групи, веде себе дивно. Жінка вирішила поговорити з ним, щоб з’ясувати, в чому справа. Саме в цей момент хлопчик розповів вчительці про те, що змусило її серце стиснутися. Жінка зрозуміла, що потрібно діяти, і робити це потрібно якомога швидше.

Як виявилося, 34-річний батько Кемден, Даррелд Петерсон, серйозно хворий. Зрозумівши, наскільки серйозний стан чоловіка, вихователька стривожилася не на жарт. Тоді вона вирішила зателефонувати батькові хлопчика.У Даррелда були серйозні проблеми з нирками, через які вони функціонували тільки на 20%. Під час лікування діалізом чоловік виглядав таким змученим, що бідний Кемден злякався, коли побачив свого батька.Ненсі хотіла зробити все можливе, щоб допомогти родині дитини. Ви, ймовірно, подумаєте, що вона запропонувала доглянути за хлопчиком або допомогти з приготуванням їжі, прибиранням будинку і іншими повсякденними справами. Але Ненсі була сповнена рішучості зробити набагато більше.

Вона запропонувала Даррелду одну зі своїх нирок.Чоловік не міг повірити своїм вухам, але не було ніяких гарантій, що нирка Ненсі підійде йому. І тут сталося ще одне диво — жінка виявилася ідеальним донором. Все, що залишалося зробити — це замінити підписи на парі документів.»Я була дійсно схвильована. Я була в захваті від цієї можливості! Якби моя нирка не підходила для пересадки, я не знаю, як би я жила з цією думкою далі», — згадує жінка.
Батько Кемден був шокований і втішений несподіваною пропозицією Ненсі. Зрештою, вона врятувала йому життя.

«Це просто неймовірно. Багато людей роками чекають пересадки нирки або іншого органа. Мені б дуже хотілося бачити в нашому світі більше таких людей, як Ненсі. Вона дала мені другий шанс в житті», — поділився Даррелд в інтерв’ю.Дізнавшись, що Ненсі може стати донором для Дарреда, вся сім’я Петерсонів вирішила зробити їй сюрприз. Вони несподівано прийшли в дитячий сад з величезним букетом троянд і морем подяк. Кемден був на сьомому небі від щастя, коли зрозумів, що батько буде в порядку.

Іноді здається, що наш світ загруз у злі. Але, насправді, навколо багато добрих людей, готових простягнути руку допомоги. Я хочу вірити, що таких людей, як Ненсі, ставатиме все більше і більше. Це не просто приклад, який заразливий, чи не так?

Leave a Comment