Чоловік з дружиною подивилися на свідоцтво про наро дження своєї дитини і помітили щось незвичайне! Придивившись, вони мало не втратили дар мови!

Кайл Сміт і Христина Макінтош з американського міста Омаха, що в штаті Небраска, очікували появи на світ своєї першої дитини. Дівчинка, якій батьки заздалегідь вибрали ім’я Хантер Роуз, повинна була народитися 16 серпня, в 21-й день народження її мами.’

Але за тиждень до пологів стан Христини раптово різко погіршився. На щастя, досвідчений лікар зміг розібратися з ситуацією, врятував і породіллю, і немовляти. Однак головний сюрприз чекав молодих батьків попереду …

Христина з Кайлом надійшли в лікарню за тиждень до очікуваного терміну. Жінка скаржилася на надзвичайно болючі перейми. Оглянувши пацієнтку, лікар прийшов до висновку: народжувати потрібно негайно!

На жаль, Макінтош вже була не в змозі народити самостійно. Пацієнтці довелося робити екстрений кесарів розтин. Але у її лікаря був багатий досвід роботи зі складними випадками. 28 років стажу в пологовому будинку — це вам не жарти!Пізніше, розглядаючи свідоцтво про народження, подружжя раптом помітили щось незвичайне. Кайл з Христиною звірили всі дані і зрозуміли: стався неймовірний збіг!

Більше 20 років тому у матерів подружжя приймав пологи якийсь Жорже Сотолонго. А в виданому на ім’я Хантер Роуз в документі значився той же лікар. Розпитавши батьків ще раз, молоді тато і мама зрозуміли: їхню дочуа врятував той же чоловік, який допомагав з’явитися на світло їм самим!
Коли Кайл з Христиною розповіли про все самому доктору Сотолонго, чоловік був вкрай здивований новинами. Втім, шокувати медика непросто, і незабаром усміхнений Жорже вже фотографувався на пам’ять зі своїми незвичайними пацієнтами!

Тепер молоде подружжя і їх родичі вважають Сотолонго другом сім’ї. Сам же лікар жартує, що чекає, поки виросте Хантер Роуз, щоб в майбутньому прийняти її дитину і встановити самий незвичайний рекорд в світі!

Leave a Comment