Чоловік здивувався, що всі немовлята дитбудинку лежали в ліжечках без єдиного звуку. Коли няня назвала причину — він не зміг стримати сліз

Вона сама недавно стала матір’ю, причому пологи проходили дуже складно. Але, на щастя, малятко народилася здоровою і матуся не постраждала. Далі від її особи. Одного разу ми з чоловіком пішли до церкви, і залишили доньку вдома. Там один місіонер розповів нам історію, яка запала мені глибоко в душу. Він часто бував у притулках, але один з візитів запам’ятався йому краще за інших.

Він зайшов до кімнати з немовлятами і не міг повірити своїм вухам. Там стояло близько 100 манежів, але ніхто з діток не видавав ні звуку. Це було так нехарактерно для маленьких дітей, що атмосфера здавалася дивною і навіть лякає. Тоді місіонер запитав у няні, чому в кімнаті так тихо. І вона дала йому відповідь, почувши яку здригнеться абсолютно будь-хто. Я ці слова ніколи не забуду!

Жінка подивилася з сумом в очах і сказала: » Потрапляючи до нас, перший час вони голосно плачуть. Але проходить час, дві години, день, тиждень, і вони заспокоюються, так як розуміють, що до них ніхто не прийде … ». .. Дітки розуміють, що ні через 5 хвилин, ні через годину, можливо, навіть ніколи, до них ніхто не прийде …

Після цих слів я більше не була незмінною. І я дала собі обіцянку, що завжди буду приходити до своєї дитини. Я повернулася додому, притиснулася до маленької дочки і пообіцяла їй, що прийду завжди прийду, навіть посеред ночі, якщо почую її плач. Ми з чоловіком завжди будемо поруч, підтримаємо її в будь-якій ситуації. Ми будемо любити її, станемо для нашої дівчинки найбезпечнішим притулком і самим затишним місцем на землі. Ми завжди будемо поруч!

Leave a Comment