Ваня сидів у туалеті та розмовляв зі своєю супутницею. Закінчивши, він випадково почув слова Ані, яка казала мамі…

Ганна та Ваня дуже добре жили разом. Чоловік постійно хвалився своїм друзям, що в нього дуже розумна, добра, роботяща дружина. Постійно робить все для сім’ї. Анна насправді дуже багато заощаджувала на себе. Не куnувала собі одягу, не ходила в салони, навіть на стрижці економила, вона сама підстригалася вдома. Ставила два дзеркала і стригла собі волосся. А Ваня навпаки. Любив себе. Постійно куnував спортивний одяг з інтернет-магазинів, ходив до спортивної зали, двічі на місяць ходив у салон на стрижку. Дружина постійно сміялася з його баночок у ванній кімнаті. Вона мала крем для рук і дешевий шампунь для волосся.

У сімейний бюджет вона щомісяця приносила по 40 000 рублів. Аня навіть не знала скільки грошей приносить чоловік. Якось вона попросила чоловіка відвезти її до мами, щоб віддати їй телевізор. Ваня думав, що вони поїдуть буквально на годину і приїдуть швидше додому, але вони пробули там понад годину. Ваня сидів у туалеті та розмовляв зі своєю супутницею. Закінчивши, він вимkнув воду та пішов до виходу. Він випадково почув слова Ані, яка казала мамі, що вона може переїхати, що вже куnлено і квартира перебувати у центрі міста. Тоді Ваня вискочив із туалету та зажадав пояснень. Женя з тещею одразу промовчали.

Дорогою додому вони ні про що не говорили. Приїхавши, він розповів мамі, що Ганна куnила квартиру для своєї мами та не говорила про це. Свекруха запитала у неї, звідки вона взяла rроші? Ганна сказала, що позичила у своєї двоюрідної сестри. Чоловік одразу поїхав до сестри. Він був здивований, що вона віддала Ганні в борr таку велику су му, адже вони жили не дуже добре. Приїхавши до двоюрідної сестри, він спитав про rроші. Вона була дуже розумною та хитрою жінкою. Сестра сказала йому, щоб він запитав усе у дружини, що вона йому все розповість. Він спитав у Ганни, і вона говорила те саме, що й раніше. Що rроші їй дала сестра. Тоді Ваня сказав їй, щоб вона віддала йому половину вартості квартири або погрожував тим, що він роз лучиться з нею. Ганна сказала, що згодна на роз лучення. Вони роз лучилися, і Ганна тепер живе з мамою у новій двокімнатній кімнаті.

Leave a Comment