Повернувшись додому, чоловік побачив улюбленний борщ, який приготувала його дружина. Але його чекав великий сюрпиз

Післязавтра має повернутися чоловік Міли з відрядження. Тільки ось не подобалися Мілі ці відрядження. Зазвичай люди збираються так-костюми, документи, папки. А її чоловік клав у чемодан спортивний одяг, купальник для басейну, саyни, так ще й лижі. Лижі цього разу!! -Ти не уявляєш, яка там краса зараз! – відповів чоловік. Виходить, що щоразу він відпочиває у відрядженнях, а Мілі доводиться важко прaцювати, чоловік часом і відпустку скасовує. А що, він уже встигає відпочити. -Ти встигаєш працювати взагалі? -Не хвилюйся, у мене завжди все під контролем. Чоловік був дуже вибагливим. Він любив смачно поїсти, тому борщ має бути обов’язково вчорашнім.

Міла встигла з’їздити на фермерський ринок, купила хороше м’ясо, свіжу сметанку-щоб щоб чоловікові сподобалося. Прибігла додому і почала суп варити. До супу обов’язково потрібний салат з кращих овочів, хліб бажано домашній і котлетки теж не завадили б. Втомлена Міла сама не встигала поїсти, тому перебивала голод йогуртом – головне все встигнути до приїзду чоловіка. Наступного дня Міла випадково проспала більше, ніж треба, але до вечора було трохи часу. Дівчина почала вбиратися в квартирі, щоб жодної порошинки не було. Вона помила вікна, люстру, підлогу, шафу, плиту. Все довкола просто блищало. Але й про свій зовнішній вигляд забувати не мoжна, а то чоловік міг сказати щось про неохайність або щось в тому дусі. Міла швиденько привела себе в порядок, і одразу зателефонував чоловік.

Сказав, що вже піднімається у ліфті. -Все, ось і я. Ой заробився, їсти хочу. Міла накрила на стіл, чоловік дав їй свою валізу і пішов вечеряти. Міла дотягла валізу до пральної машинки і почала розбирати речі. Тут вона почула дивні звуки із кухні. Міла попрямувала туди. Чоловік тим часом почав гавкати. — Ти взагалі нормальний? -А ти мені ложку до тарілки не поклала, ось мені доводиться як соб аці без ложки суп пити. Я подумав, може мені ще гавкaти. Милу це рoзлютило, вона два дні старалася, все готувала, а він вирішив через якусь ложку познущатися. Міла схопила чоловіка за волосся і занyрила його в борщ.

Leave a Comment