Брат чоловіка мало не зруйнував сім’ю. Закінчилося все бійкою та звільненням..

ОЛєна повернулася додому втомЛєна, з повними пакетами. Чоловік не вийшов зустрічати її, але ОЛєна почула, як із вітальні долинають крики. Жінка пройшла і побачила, як її чоловік Женя зі своїм братом Петею дивляться футбол і кричать паралельно. -Женя, у нас на вечір були плани, — почала невдоволено Лєна, дивлячись на те, як і чоловік, і його брат попивають пиво. -Так, Лєн, тут така справа … загалом, Петю дружина прогнала з дому, він у нас тиждень поживе, ти не nроти? -Ну, якщо тільки тиждень. Не більше.

На наступний ліньки Лєна прокинулася від гучної музики. Вона злісно побігла до вітальні, де Петя перемикав канали на телевізорі. -О, Лєнка, а ти чого не на роботі? — Теж саме можу запитати тебе… -Так у нас на роботі скорочення було, тож… але Женя сказав, що спробує у себе в офісі влаштувати. -У мене сьогодні вихідний, звук на телевізорі зменш. -А що, голосно хіба? Лєна тільки зло подивилася, але заснути після цього не вийшло. Жінка пішла куховарити, тепер уже на трьох. Життя з Петею було нестерпним.

Олені доводилося і більше готувати, прати, вбирати. Все це вона робила сама. Якщо раніше Женя ще допомагав, то з появою брата він вирішив, що це не чоловіча справа. Одного дня Олена змучена прийшла додому, і там її звичайно ж чекав бардак. Вона не стала вбиратись і готувати, а просто пройшла до кімнати і сіла читати книжку. Прийшов чоловік із братом із роботи: -Олен, що сьогодні на вечерю? -Нічого -Як це? Що за бойкот? -Чоловіче, я втомилася вам прислугою працювати. Мало того, що на роботі втомлююся, то ще вдома ходжу і прибираю за вами.

Вже місяць минув, а ти обіцяв, що Петя за тиждень з’їде. -Ах, ось значить, як ти до мого брата ставишся? Усе з тобою зрозуміло. Женя з Петею грюкнули дверима, вони не повернулися ночувати. Так минув тиждень, Олена не знала, де живе її чоловік і що там відбувається. Ще через тиждень Женя повернувся: -Лєн, ну пробач ти мене. Я реально був не правий. Мене Петько на роботі підставив, тому обох звільнили. Побилися потім… Треба було тебе слухати. Кілька днів Женя спав у вітальні. Але потім жіноче серце не витримало, і Олена вибачила чоловіка.

Leave a Comment