Цей вчинок чоловіка став справжнім уроком для зухвалої жінки

Наталя часто запрошувала в гості подружку Зою. Чоловік цьому не радий. Він терпіти не міг Зою, бо вона псувала їхнє сімейне життя. Одного разу він підслухав їхню розмову. — Сашка твій справжня безглуздя. Нічого зробити не може, у тебе цей кран уже другий місяць тече. – казала Зоя. – Зоя, він не сантехнік. Він нічого не розуміє у протіканнях. Це я вин на, що постійно відкладаю покликати майстра. — Тупиця ти, він же чоловік. Вони всі мають уміти. Там разів, два, три й готово. Він 100% тобі бреше. Просто нічого не хоче робити. Ось і зараз прийшов додому і навіть не зайшов на кухню привітатись.

Де його виховання? — Так, Зойко, ти маєш рацію. — Зітхнула Наталка. Вона відразу пішла у вітальню і почала кликати чоловіка на кухню. – Не сором но тобі. Розлігся тут, а в нас взагалі гості на кухні. Міг би й привітатись. Зовсім невихований. Сашко їй нічого не відповів, він чудово знав, звідки дме вітер. Він вирішив провчити дружину. Він зайшов на кухню сів поруч із найкращою подружкою дружини і став із нею загравати. – Від тебе так смачно пахне. Відразу видно, що дорогий аромат. Наташка зазвичай деաевку купить якусь. Наталя хотіла виправдатися, але її ніхто не слухав. — Шанувальник подарував.

Так дивно, що ти розумієшся на духах. — Я розуміюся не лише в духах, а й у дівчатах. Ось тобі хтось казав, що маєш незвичайну красу ока. Дивлюсь і тону в них. Ніколи раніше не було такого. Зоя забула, що поруч сидить подружка, а заграє її чоловік. Вона просто здалася почуттям. Очевидно, їй давно подобався чоловік подруги. Тому вона й намагалася налаштувати їхній шлюб. Наташа розлютилася і попросила подругу піти. Зоя була ображена, на помсту вона покликала Сашка до себе.

— Я з радістю продовжу вечір із тобою. — Відповів їй Сашко. Наталя не розуміла, що відбувається з чоловіком. Він же терпіти не міг Зою, а зараз за живої дружини йде змінять, та ще й не приховує. На обурення дружини Сашка відповів: — Ти сама вин на. Скільки разів я просив, щоби твоєї подруги не було в нас у домі? От і все. Бувай. Наталя розуміла, що це справді її ви на. Вона слухала Зою і постійно пилила чоловіка. Сашко поїхав до друга, а на ранок подав на роз лучення. Цього дня він зрозумів, що колишнього кохання немає.

Leave a Comment