«На останній айфон rроші є, а мені з дитиною доnомогти не можеш»- випалила подруга

В університеті я познайомилася із Женею. Ми стали близькими подругами, дружимо й досі. Але зараз наша дружба догоряє на очах. А усьому причиною – різні пріоритети у житті. Після закінчення університету я одразу почала працювати. Я й у студентські роки працювала, але на півставки. Працювала я не за фахом, але напрочуд кар’єра йшла в гору. Наразі я забезпечую себе повністю сама. Заробляю достатньо – на жіночі хотілки, комуналки та якісну їжу вистачає. Тільки з особистим життям не клеїться: то хлопець не такий, то цілі не збігаються, то я стомлююся від стосунків, то одне, то інше. Але я якось особливо з цього приводу не переймаюся. Думаю, час все розставить на місця. Доля Жені склалася, можна сказати, цілком протилежним чином. Вона абияк випустилася і відразу ж вийшла заміж.

Щоб ви розуміли, з другого курсу Женька шукала собі багатого кавалера на різних сайтах та додатках. Вона вийшла за багатого хлопця. Я точно не скажу, як він заробляв на життя, але робота була пов’язана з продажем або перепродажем електронної валюти. Загалом rрошей у них було чимало. З пaндемією справи чоловіка Жені погіршилися. Якщо я не помиляюся, через неправильний прогноз хлопець втратив усі свої rроші і навіть пішов у мінус. Щоправда, йому вдалося знайти вихід – бідний продав машину. Як ви вважаєте, що сталося далі? На нову сумочку та підбори в тон rрошей не вистачило. Женя почала біситися — вона вже 2 місяці не ходила на шопінг, а про СПА-процедури і мріяти не могла. Моя Женя подала на розлучення, вирішила знайти більшу здобич. Наші стосунки тоді вже холоднішали.

Подруга ніколи не вміла приймати критику на свою адресу. Одного Женя не врахувала – багато молодих хлопців, на жаль, відлякують діти, а в неї на руках був однорічний син. Наразі Женя живе з мамою. Ми не спілкуємося як раніше, але навіть коли ми бачимося чи телефонуємо (що буває дуже рідко), подруга не втрачає можливості звинувачувати мене у всіх своїх нещастях і в тому, що я кар’єристка, хоча я не розумію, яке відношення має моє особисте життя до ній. Я сподіваюся, скоро моє життя налагодиться. Як би там не було, я не кваплю подій.

Leave a Comment