Ася роз лучилася з Богданом і зважилася на поrаний вчинок, і цей момент змінив її життя назавжди

Ася і Богдан дружили дуже багато років, майже з дитинства знали, любили і цінували один одного. Їх дружнім відносинам заздрили багато. Ася постійно була поруч з Богданом, підтримувала його і його непродумані і іноді навіть безглузді ідеї і вчинки. А Богдан же завжди був поруч, як її опора. Так і пролетіли багато років. Ось і наближалося двадцятитриріччя Аськи. Вона хотіла відсвяткувати свій день народження в колі близьких людей. У призначений час там були всі, крім Богдана. Ася ж почала нер вувати, бо він не відповідав на її дзвінки. Раптом з’явився Богдан з дуже великим букетом і з сюрпризом — з його новою дівчиною. Те, що у нього було дуже багато дівчат — ні для кого не було сеkретом.

Але цього разу Ася зрозуміла, що у нього все серйозно. І від цього їй було незрозуміло, що ж так турбує її. Після дня народження вони з Богданом не бачилися майже тиждень. Вона вирішила покликати його в їх улюблене кафе і поговорити по душах як раніше, заодно і запитати, як у нього справи з його новою дівчиною Ірою. Богдан не прийшов. Подзвонив в останній момент і сказав, що у нього дуже багато справ і що він не встигає.. Ася ж взяла сумку, вийшла з кафе і пішла в клуб. Почала nити, танцювати і потім, бум… Нічого не пам’ятає, і до того ж знаходиться в будинку у Богдана. На його ліжку. З кухні чутні звуки, у неї страх, що там Іра. Вона відчинила двері і зітхнула: там не було нікого, крім Богдана.

Він же готує сніданок для своєї подруги. — А що вчора сталося, і як я опинилася тут?- питає Ася. — Ааа, це. Ти вчора подзвонила мені, і почала говорити, що не хочеш поруч зі мною бачити нікого, крім себе. Сказала, що любиш мене і без мене жити не можеш, — гордо відповів Богдан. Асі було соромно, вона хотіла піти звідти, але Богдан не пустив. Кілька місяців по тому, під час медового місяця, Ася і Богдан згадували ту ніч і той ранок, коли все змінилося. Богдан зізнався, що завжди любив її, але не міг сказати про це, боячись втратити її. А після випадково зізнався, що в той день Ася не дзвонила йому і не говорила про свої почуття. Це найкраща подруга Асі подзвонила Богдану і сказала, де вона. Він же все це придумав, щоб зрозуміти, що у неї твориться всередині. Ася ж сидить, слухає його і розуміє, що все більше і більше любить його.

Leave a Comment