Юра мріяв про ідеальну дружину, але коли він знайшов її все виявилося інакше і його життя було повністю зруйноване

У мене є хороший знайомий на ім’я Юра. Він довго не одружувався. Все, що він робив – це дивився на дружин своїх друзів, і помічав недоліки кожної. Так йшли роки, а претензії до дівчат і вимоги до потенційної дружини тільки зростали. У підсумку, був створений такий список: «Дівчина повинна бути без шкідливих звичок. Кожен раз, коли я буду приходити або дзвонити – вона повинна бути рада. Зі своїми друзями і подругами без мене спілкуватися їй заборонено. «Просто друзів» серед чоловіків бути не може.

Приховувати від мене що-небудь-злочин. Плюс-вона повинна бути щаслива, що я з нею». Ми тільки сміялися над ним, адже йому було вже 43, а він все підбирав. Але йому вдалося. І він підібрав. Звали її Лілією. А що сталося після цього? Юрій дуже швидко втомився від ідеальної дружини. Вона стала для нього просто зручною, а ставлення було споживчим. Юра так і заявив одного разу: «мені з нею нудно». А далі почалися веселощі: постійні сварkи і сkандали, адже Лілія почала вимагати від чоловіка того ж. Ось цього Юра не передбачав. У якийсь момент Юра зміг вселити Лілії думку: «те, що дозволено Юпітеру, не дозволено Бику».

Цього вистачило на час. Коли ми з Лілією подружилися, вона вже наро дила Танюшу — і цілий день сиділа з нею. Звісно, вона дуже втомлювалася. В ході останньої нашої зустрічі Лілія зізналася: — Нещодавно у мене був день народження, і Юра запросив мене в ресторан. Уявляєш? Вперше в житті. Його батьки погодилися посидіти з Танюшкою, а я пішла робити зачіску. Сіли за стіл, Юра замовив шампанського. Потім він випив 3 келихи, і раптом сказав: — Мені не подобається в тобі абсолютно все! Далі він почав звинувачувати мене в тому, що я не компанійська тихоня, і навіть співати в караоке нормально не вмію. А його, як виявилося, залучають зовсім інші дівчата. *** Що ж думаєте, сталося після цього? Юрій як би офіційно дозволив собі зустрічатися з іншими дівчатами. А Лілія так і сидить з дитиною, і постійно ллє сльо зи.

Leave a Comment