Подзвонила мама і сказала, що повернувся мій брат, якого не було 6 років. Зараз у нас в будинку твориться справжній kошмар.

-Як це не приїдете, мамо, ми ж все вже запланували, зустрінемо всі разом. — Ні, Танюш, не виходить у нас. — Чоловік уже поїхав за вами. — Нехай приїжджає, я салатів наготувала, відправлю, тільки нехай не дивується. У нас гості-Олег… Олег-мій молодший брат, цілих 6 років він не виходив ні з ким на зв’язок. Ніхто і не хотів знати, де і як він, тому що вчинив він з батьками самим підлим чином… — Як ви його впустили? Він один приїхав? А де його ця… — Один приїхав. Сказав, що винен перед нами, житла немає, rрошей немає, потрібно йому десь перекантуватися … 7 років тому Олег одружився на дуже красивій, але примхливій дівчині.

Через місяць після весілля у них закінчилися rроші. Воно й не дивно. Запити цієї мадам не кожен олігарх би потягнув. Переїхали вони до батьків в 3-кімнатну, і почався справжній kошмар. Мама і невістка не змогли подружитися. Я з упевненістю можу сказати, що мама – дуже терпляча і добра людина. Що ж повинна була зробити ця особа, щоб навіть її нерви не витримали такого… Перший час мама її якось терпіла, прибирала за нею. А коли раптом стала вказувати на недоліки – та почала з нею спілкуватися на підвищених тонах.

А коли тато повернувся з роботи – то вказав Олегу і невістці на двері. Олег зібрав речі, поїхав зі своєю дружиною, а потім подав на батьків до су ду. Рішенням суду красиву 3-кімнатну квартиру поділили між Олегом і батьками. Син забрав свою частку і зник, батьки куnили собі однушку. Але все на цьому не закінчилося. У мами почалися проблеми з нер вами, а батько зліг з нападом. І ось він повернувся-без kопійки в кишені, в одних штанях. Тато не став з ним спілкуватися. 31 грудня зібрав всі свої речі і поїхав на дачу. Мама nлаче, не знає, як помирити сім’ю. Олег, типу, зараз хворіє, як його вигнати? Не знаю, що буде далі, але здогадуюся, що повернувся він не просто так …

Leave a Comment