Таня більше не могла терпіти, що чоловік досі не може відірватися від спідниці мами, і поставила вона перед чоловіком ультиматум

Амалія Петрівна, у свої 65, досить міцна жінка. Сумки, загальною вагою двадцять п’ять — тридцять кілограм, привезти електричкою з дачі для неї не проблема. Мати — одиначка, яка народивла єдиного сина в 35 років «для себе». Коли остаточно звикла до думки, що сім’ю їй створити не виходить. Хто є батьком Ігоря, про це нічого нікому не відомо. Амалія Петрівна нічого про те не розповідала. І коли син був маленький, і коли досяг тридцяти років. На питання сина жартувала — батька немає, але є найкраща мама на світі, готова за сина життя віддати. Жарти жартами, але Ігор ріс оточений любов’ю та турботою. На сьогоднішній день у Ігоря дружина, Тетяна, та трирічна дочка. Живуть в квартирі, що орендують, дуже далеко від Амалії Петрівни. Але місце роботи Ігоря знаходиться дуже близько від неї.

Тож син постійно заходить до матері. – Мати його годує на обід улюбленими стравами, – розповідає Тетяна. — Його речі потихеньку — потроху перемістилися на мамину квартиру. Мати і випрає, і погладить. Якщо нам кудись треба піти, і він починає одягатись, тут тільки з’ясовується: футболка знаходиться у мами, куртку залишив у мами, джемпер так само там. Ігор оnлачує nлатежі по материнській квартирі та куnує туди продукти. Але це зрозуміло. Бо чоловік обідає (завжди, по буднях) та вечеряє (не завжди, але часто) у Амалії Петрівни. — Спочатку я цьому тільки тішилася, — каже Тетяна. — Чоловік ситий, речі попрані та погладжені, мені турбот менше.

Але він приїжджає додому і одразу ж до комп’ютера. Ні зі мною поспілкуватись, ні з донькою пограти. Відразу до комп’ютера. Воно й зрозуміло, що з мамою поспілкувався. Останньою краплею терпіння Тані стала фраза чоловіка: «Їсти не буду, я ДОМА поїв.» Тут уже Тетяна не витерпіла і поставила ультиматум: — За п’ять робочих днів перевозиш усі свої речі до нашої оселі. Їсти до матері не ходиш. Один раз за два тижні їдеш до мами і доnомагаєш їй: з килимами, з перестановкою меблів, з лампочками… Якщо почую, що, крім цього дня, відвідував мати — подам на роз лучення. Таня не жартує. Вона готова розірвати стосунки: так її дістали постійні візити чоловіка до Амалії Петрівни.

Leave a Comment