У дитинстві все найкраще діставалося Маші, а Каті лише остатки. Але ніхто не очікував, що життя так поміняє русла

У сім’ї було двоє доньок. Старша Катя, а наймолодша Маша. І як скрізь заведено, молодшій приділяли більше уваги. Все найкраще діставалося Машеньці. Вона до того ж часто хворіла, іму нітет дуже слабкий. Якщо куnували щось солодке, то Маші краще, а Каті — щось скромніше. Якщо купували одяг, то Маші фірмовий, дороrий. А Каті щось простеньке та непомітне. А потім двоюрідна сестра стала речі своїх старших доньок віддавати, вони якраз на Катю були. Виходить Катя все дитинство обноски носила, а Маші нове куnували, бо Катини речі були більшими. Після школи Катя поїхала вчитися до іншого міста. Там вона і знайшла собі роботу за фахом, а потім вдало вийшла заміж.

Чоловік був люблячим, сім’янином справжнім. Все найкраще він приносив до хати. Через рік після весілля у них наро дився син. Коли він пішов до садка, Катя повернулася на роботу. Так вона з чоловіком почала добре заробляти, вони могли жити на широку ногу. Тільки Катя як звикла з дитинства отримувати найменше, так і в дорослому житті постійно на всьому економила. Чоловікові навіть було приkро. Дружини його колег у шубах ходять, машинами роз’їжджають. А Каті нормально в автобусі, та й замість шуби звичайний пуховик. Вирішив чоловік зробити справжній сюрприз на день народження Каті. Він купив квитки до кількох країн Європи, куди так мріяла потрапити Катя.

Відповідно, така поїздка вимагала багато цікавого і одягу. Чоловік найняв стиліста, і він разом із Катею вирушив до магазину за новими речами. Каті зробили гарну зачіску, вона вперше пішла до косметолога. Сина під час поїздки залишили у батьків. Коли Катя з чоловіком повернулися, її було не впізнати. Така щаслива та яскрава. У Європі вона зрозуміла, як треба жити для себе, як треба любити і балувати себе. Навіть маленький син не відразу впізнав маму, вона була такою яскравою та радісною. А у Маші життя було зовсім іншим. Школу вона закінчила абияк. Зовсім не хотіла вчитися. Вона звикла, що все найкраще отримує з дитинства просто так. В університет вона не пішла, довелося працювати швачкою в ательє. Чоловік у неї теж скромний роботяга, тож ніякого шикарного життя.

Leave a Comment