Чоловік твердо вирішив записати матір на його нову квартиру, але ж я знаю, чого можна очікувати від цієї жінки

Оксана Єгорівна дуже нер вова останніми днями. Зять вирішив оформити нову квартиру на свою матір, а донька та слова не сказала із цього приводу. Дочка Оксани Єгорівни, Надія, вже шість років одружена з Борисом. У неї дуже міцна, дружна та гарна сім’я. Старшій доньці тільки виповнилося п’ять. І зараз Надія ваrітна другою дитиною. Вони дуже хочуть хлопчика, але завжди кажуть, що головне, щоб дитина наро дилася здоровою. Борис добре заробляє. Він взагалі не скупа людина. Дуже любить свою дружину, і постійно дає їй rроші, і до того ж — добрі су ми. Надія не працює. Вона домогосподарка, і їй це подобається. Готувати для сім’ї, забиратися, а вечорами проводити час із чоловіком.

Вони живуть у однокімнатній квартирі, яку подарувала мама Бориса після весілля. За все це роки Борис зміг відкласти гарну су му і разом із дружиною вони вирішили куnити двокімнатну… або, якщо пощастить, навіть трикімнатну квартиру. Вони планують зробити це до народження другої дитини. Хочуть куnити квартиру, облаштуватись там, трохи пожити, поки малюк не наро дився. В однокімнатній квартирі вже тісно. Друге ліжко для дитини нема де поставити. Вони впевнені, що знайдуть добрий варіант і переїдуть. Вони, головне, мають rроші. А коли rроші є – можна і пообирати. Тільки ось Борис вирішив оформити нову квартиру на матір.

Коли він про це сказав Надії, та трохи напружилася, але нічого не сказала чоловікові. Борис пояснював це тим, що однокімнатна квартира дісталася матері дуже складним шляхом, і він не вважає цю квартиру цілком своєю. Тому й хоче, щоб їхня нова квартира була записана на матір. Оксана Єгорівна не схвалює рішення зятя. А якщо щось трапиться, і вони роз лучаться, що тоді робитиме дочка? З двома дітьми на руках, куди вона піде, юридично вона не матиме рації на свою половину. Надія була згодна з чоловіком. Їй не важливо, на кого буде записано квартиру. Вони стільки років жили разом, і на її ім’я нічого не було. Вона впевнена, що роз лучатися вони точно не будуть. У них у сім’ї все добре. Але її мама, Оксана Єгорівна, ніяк не може змиритися з цим. Щодня дзвонить і питає її, чи не сказала щось Надія чоловікові з цього приводу.

Leave a Comment